Meer resultaten voor leuven belgië

   
   
 
leuven belgië
Visit Leuven.
Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek Leuven in 242: minuten. Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek de Leuvense kerken. Nu met extra info in de kerk. Ontdek Leuven per fiets. Vanuit Leuven sta je zo in t groen.
Leuven bezienswaardigheden top 10.
Leuven is vooral ook een levendige studentenstad, waar de Katholieke Universiteit Leuven als n van de belangrijkste universiteiten van de gehele Benelux gevestigd is. Steeds meer Nederlandse toeristen ontdekken Leuven dankzij de sfeervolle binnenstad ook als bestemming voor een stedentrip.
Bezienswaardigheden Leuven. Wat te doen in Leuven, België Zoover.
De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Leuven bij.: 1 Booking.com Bekijk prijs tip. 2 Kras Bekijk prijs tip. 3 trivago Bekijk prijs tip. Verklein aantal aanbieders. Aanbevolen door Zoover Waardering Aantal reviews Afstand tot centrum. 57 Bezienswaardigheden België, Vlaams Brabant, Leuven.
Leuven Wikipedia.
Leuven wordt wel gezien als de bierhoofdstad van België. Zo waren er vroeger 56 brouwerijen actief. Tegenwoordig is de grootste bierbrouwerij van de wereld actief in Leuven, namelijk AB InBev in de vorm van de Stella Artois brouwerij aan de Vaart.
Leuven Vlaanderen.be.
3000, 3001, 3010, 3012, 3018. Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal. Leuven is een stad in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. Leuven behoort tot de politiezone Leuven en de brandweerzone Vlaams-Brabant Oost. Alle scholen in Leuven.
De 10 beste bezienswaardigheden in Leuven TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste bezienswaardigheden in Leuven, België. Wat te doen in Leuven. Bezienswaardigheden in Leuven. Bezienswaardigheden in Leuven. Wanneer wilt u op reis?
Meteovista Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.

Contacteer ons