Meer resultaten voor bb leuven

   
   
 
bb leuven
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
De BB in Leuven is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De inrichting is strak met aandacht voor kleur en materialen. In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je genieten van je ontbijt. Heb je liever het ontbijt op je kamer?
Bed breakfasts in Leuven.
De 10 beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
10 van 24 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Leuven. BB Sint Jacob. Bed and breakfast. 11 van 24 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Leuven. Bed and breakfast. 12 van 24 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Leuven. Bed and breakfast.
Bed and Breakfast Leuven Unieke BB's' Bedandbreakfast.eu.
Home België Leuven. Bed and Breakfast Leuven. 29 BB's' gevonden in Leuven. Laag naar hoog Hoog naar laag. Fantastisch 9.4 24 beoordelingen. Fantastisch 9.2 14 beoordelingen. Fantastisch 9.4 14 beoordelingen. Heerlijk 8.9 342 beoordelingen. BB Barons House. Fantastisch 9.1 182 beoordelingen.
Lodging at 8.
Stay at a unique BedBreakfast, in Louvain Leuven hometown of many universities in a distinctive 1918 house. Lodging at 8 is situated in the neighbourhood of Sint Kwintens, close to the city centre. Lodging at 8 combines a cosy atmosphere with every day comfort.
Leuven Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Arrangementen: Ontdek Leuven Het Theater Hotel Leuven Centrum ligt in het hartje van de gezellige universiteitsstad Leuven, in de buurt van vele mooie winkels, evenals het stadhuis, de schouwburg, diverse. 12000, / Prijs per kamer 2p. Arrangementen: Actief door Leuven, Genieten in Leuven Wil je genieten van Leuven in een authentiek kader gelegen in een stiltegebied?
De 10 beste BB's' in Leuven, België Booking.com.
Dit door een familie beheerde bed breakfast ligt aan het water van de Norbertijnenabdij van het Park Heverlee, op 25, km van het centrum van Leuven. Featuring free bikes, BB Nena is situated in Leuven, 2.9 km from Leuven Christmas Market.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Leuven!
BB Lodging AT 8. Stijlvol logeren in Leuven in typisch Vlaams herenhuis uit 1918, waar oud en nieuw met mekaar werden verzoend. BB Lodging AT 8. Bed and Breakfast. Stijlvol logeren in Leuven in typisch Vlaams herenhuis uit 1918, waar oud en nieuw met mekaar werden verzoend.
BB's' en chambres d'hôtes' in Leuven.
Home BB België BB Vlaams-Brabant BB Leuven. BB's, chambres d'hôtes' en bed breakfasts in Leuven. Op zoek naar een BB in Leuven? Hieronder heb je de keuze uit 7 chambres d'hôtes, gastenkamers en bed and breakfasts in Leuven. Met de opties aan de linkerkant kan je je selectie verder verfijnen.
BB Toets-en-Bord Leuven Perfecte uitvalsbasis voor Leuven en omstreken!
BB Toets-en-Bord is gelegen in het centrum van Leuven. Door deze centrale ligging is het station, de universitaire faculteiten en universiteitskliniek, I MEC en de industriezone van Haasrode gemakkelijk te bereiken. Voor onze gasten is er ook een aparte zithoek en ontbijtruimte.

Contacteer ons