Meer resultaten voor activiteiten leuven

   
   
 
activiteiten leuven
Ronde van Leuven Landelijke Gilden.
Home Deelnemen Activiteiten Ronde van Leuven. Terug naar Activiteiten Ronde van Leuven. Op de laatste zondag van augustus kan je gaan fietsen rond Leuven. Vertrekken kan in Bierbeek, Blanden, Kortrijk-Dutsel, Linden, Lovenjoel en Winksele. Telkens kan je kiezen tussen een tocht van 20, 40 of 70 km.

op 24-11-2017 open. op 25-11-2017 open. op 26-11-2017 open. op 27-11-2017 open. op 28-11-2017 open. op 29-11-2017 open. op 30-11-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Groot Leuven Markant.
Deel deze pagina. Activiteiten van Groot Leuven. Naar het fotoalbum van Groot Leuven. Welkom op onze website Leuven, eeuwenoud, springlevend! Bruisende hoofdstad van Vlaams Brabant, oudste universiteitsstad van Belgiƫ en kunst en cultuur mekka met een prestigieus museum in het hartje van de binnenstad!
Doen, Leuven UiT in Vlaanderen.
donderdag 17 mei 2018. Leuven: boeiend heden en verleden daguitstap georganiseerd door OKRA-Academie Zottegem. Leuven, Stadhuis Leuven. Begeleide uitstap of rondleiding. donderdag 17 mei 2018. Live in de rechtszaal: het gerechtsgebouw van Leuven. Leuven, Gerechtsgebouw Leuven. Begeleide uitstap of rondleiding.
Workshops en teambuilding Leuven 20 tot 100.
De bierhoofdstad van Vlaanderen is altijd klaar voor een divers aanbod aan groepsactiviteiten dankzij tal van leuke evenementenbureaus in Leuven en omgeving. Van lipdub maken tot creatieve workshops, van culinaire teambuilding tot spannende City Games, we hebben de beste teambuilding activiteiten in Leuven, Aarschot, Tienen, Diest, Herent en Tremelo voor u verzameld op deze pagina.
Activiteiten Of Holebi Jongeren Leuven.
Dan is of the place to be! Ons superenthousiast activiteitenteam zorgt voor een ruime waaier van leuke activiteiten. Jongeren tot en met dertig jaar vinden dus zo goed als zeker iets wat hen interesseert! Kom dus gerust eens een kijkje nemen en wie weet word jij de zoveelste fervente ofer in Leuven.
Zien Doen Visit Leuven.
Tips voor jouw trip naar Leuven. Tips van locals, bloggers en de redactie. Apps over Leuven. Leuven in 24u/48u. Ontdek de omgeving en de andere kunststeden. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20.
Wat te doen in Leuven: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Martin's' Klooster Hotel. Activiteiten in de omgeving van pentahotel Leuven. Activiteiten in de omgeving van Park Inn by Radisson Leuven. Activiteiten in de omgeving van Ibis Leuven Heverlee. Activiteiten in de omgeving van Novotel Leuven Centrum.
UiT in Leuven UiT in Leuven.
In de Muntstraat vernieuwde Cera het Helleputtegebouw en Hotel dEynatten en realiseerde een nieuwbouw ernaast. Op de Grote Markt is Tafelrond hersteld in haar oude glorie, worden de beelden van het stadhuis gepoetst en is de Sint-Pieterskerk grotendeels gerestaureerd. Ladeuzeplein is heraangelegd en. Leuven is een stad voor sporters.
Activiteiten Zorg Leuven.
Taal kleurt de zorg. Over Zorg Leuven. Maaltijden aan huis. Over Zorg Leuven. Bestuur Zorg Leuven. Raadsleden Zorg Leuven. Agendapunten Algemene vergadering Zorg Leuven. Data vergaderingen Raad van Beheer Zorg Leuven. Verslagen algemene vergadering Zorg Leuven. Missie en visie van Thuiszorg.
3000 Leuven voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Verberg permanente activiteiten. 78 resultaten gevonden. Sorteer resultaten op. Bedoelde je: Leuven deelgemeenten. 7 De Passionele Zeven. Leuven, Sint-Pieterskerk Leuven. Spel of quiz. Leuven, Cinema ZED. woensdag 16 mei 2018. Leuven, Kinderwerking Fabota. Cursus of workshop. woensdag 16 mei 2018.
Leuven: Activiteiten evenementen familie, kinderen, vrijgezel Wattedoen.be.
Zondag 6 mei Parochiezaal Gijmel Hombergstraat 2 Langdorp Kinderen 6 28 km. Woont u in de buurt van Leuven? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden!

Contacteer ons