Meer resultaten voor activiteiten leuven

   
   
 
activiteiten leuven
UiT in Leuven UiT in Leuven.
Nu donderdag 27/09 tot zaterdag 29/09. De Duitse Negatieven van Leuven: een gratis openluchtexpo. Op zoek naar je artistieke zelf? WISPER heeft een gloednieuw aanbod voor je in petto. Muzikale herfst in Leuven. Een beetje Berlijn in Leuven? Niet te missen.
3000 Leuven voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Verberg permanente activiteiten. 63 resultaten gevonden. Sorteer resultaten op. Bedoelde je: Leuven deelgemeenten. 7 De Passionele Zeven. Leuven, Sint-Pieterskerk Leuven. Spel of quiz. Leuven, Cinema ZED. M Museum Leuven. Leuven, M Museum Leuven. Leuven, De Bib Leuven. Lezing of congres.
Activiteitenkalender Velt Leuven.
Tijdens deze zevende praktijksessie gaan we oogsten en genieten van wat de tuin ons opgebracht heeft. Velt-informatiestand in European Green Leaf Dorp tijdens Leuven Autovrije zondag. Wanneer: 26/08/2018 van 1030: tot 1700.: Plaats: Green Leaf Dorp Grote markt x, 3000 Leuven.
Wat te doen in Leuven: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Martin's' Klooster Hotel. Activiteiten in de omgeving van Park Inn by Radisson Leuven. Activiteiten in de omgeving van pentahotel Leuven. Activiteiten in de omgeving van Ibis Leuven Heverlee. Activiteiten in de omgeving van Novotel Leuven Centrum.
Groot Leuven Markant.
Deel deze pagina. Activiteiten van Groot Leuven. Naar het fotoalbum van Groot Leuven. Welkom op onze website Leuven, eeuwenoud, springlevend! Bruisende hoofdstad van Vlaams Brabant, oudste universiteitsstad van Belgiƫ en kunst en cultuur mekka met een prestigieus museum in het hartje van de binnenstad!
Activiteiten Leuven vtbKultuur.
vtbKultuur Leuven Nieuws Activiteiten Lid worden Op de hoogte blijven. Ga naar toekomstige activiteiten. Erfgoeddag Zorg" 2017. Leuven op 23/04/2017. Paasfeesten in Leuven. Leuven op 15/04/2017. Voorjaarswandeling in Sint-Agatha-Rode. Leuven van 25/02/2017 tot 25/02/2017. Voorjaarswandeling door Kessel-Lo. Leuven van 11/02/2017 tot 11/02/2017.
Lijst kinderactiviteiten te Leuven en Vlaams Brabant? Spring in t Veld.
Meer weten 0 stemmen. dit is slechts een selectie van resultaten er zijn nog meer activiteiten in de nabijheid van Leuven te ontdekken op onze site! om alle andere activiteiten te ontdekken van dit type kinderactiviteiten dichtbij Leuven of uw woonplaats Zoeken.
Activiteiten in de buurt van leuven Activiteiten in leuven.
Voeg een activiteit toe. Bent u op zoek naar een activiteit in uw buurt? 255 Activiteiten gevonden in een straal van. Stad in Leuven. Bowling in Leuven. Cinema in Leuven. Cinema in Leuven. Schaatsbaan in Leuven. Subtropisch Zwembad in Kessel-Lo.
Workshops en teambuilding Leuven 20 tot 100.
De bierhoofdstad van Vlaanderen is altijd klaar voor een divers aanbod aan groepsactiviteiten dankzij tal van leuke evenementenbureaus in Leuven en omgeving. Van lipdub maken tot creatieve workshops, van culinaire teambuilding tot spannende City Games, we hebben de beste teambuilding activiteiten in Leuven, Aarschot, Tienen, Diest, Herent en Tremelo voor u verzameld op deze pagina.
Activiteiten Zorg Leuven.
Taal kleurt de zorg. Over Zorg Leuven. Maaltijden aan huis. Over Zorg Leuven. Bestuur Zorg Leuven. Raadsleden Zorg Leuven. Agendapunten Algemene vergadering Zorg Leuven. Data vergaderingen Raad van Beheer Zorg Leuven. Verslagen algemene vergadering Zorg Leuven. Missie en visie van Thuiszorg.
Zien Doen Visit Leuven.
Alleen of in groep. Leuven in 24 uur. Muziek, film performance. Innovatie in Leuven. Tips van locals. Locals geven tips voor jouw trip. Apps over Leuven. Ontdek de omgeving en de andere kunststeden. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven.
Leuven: Activiteiten evenementen familie, kinderen, vrijgezel Wattedoen.be.
Vandaag van 11u tot 22u D D M-Museum Leopold Vanderkelenstraat 28 Leuven. Woont u in de buurt van Leuven? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden!

Contacteer ons