Meer resultaten voor faculty club leuven

   
   
 
faculty club leuven
Faculty Club opent nieuwe vleugel The WestWing Leuvenactueel.
Faculty Club, het vergader en congrescentrum in het Groot Begijnhof in Leuven, opent donderdag een gloednieuwe vleugel: The WestWing. In deze nieuwe, polyvalente ruimte kunnen bedrijven hedendaags werken en vergaderen. De WestWing biedt 4 inspirerende ruimtes voor optimale brainstorming en creatie.
Faculty Club Restaurant Cum Laude Leuven Kriskookt.
Faculty Club Restaurant Cum Laude Leuven. november 23, 2017 december 12, 2017 kriskookt Leave a comment Restaurant belevingen. Zo heet voortaan het restaurant van de Leuvense Faculty Club. In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof kan je van maandag tot en met vrijdag terecht voor een klassiek etentje in stijl.
Faculty Club Leuven Vlaams-brabant Salino.be.
We ontvangen onze gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed. Faculty Club biedt je.:
Huwelijksfotografie in The Faculty Club Leuven voor Charlot Jochen Huwelijksfotograaf Wedding photographer Speaking Through Silence Photography Dieter Decuypere Brussels, Belgium wordwide.
The tropical Australian temperatures remained absent but it did turn out to be a lovely day with a lot of touching moments, a beautiful ceremony and a kick-ass party to dance the night away! Venue: Faculty Club, Leuven. Charlots dress: Jenny Packham.
Faculty Club, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van M Museum Leuven. Hotels in de buurt van Saint Peter's' Church Sint-Pieterskerk. Hotels in de buurt van Provinciaal Domein Kessel-Lo. Alle restaurants in Leuven. Restaurants in de buurt van Faculty Club. Populaire keukens in Leuven.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten. Faculty Club biedt u.:
Faculty Club opent mooiste terras van Leuven Leuven Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Vertommen Rik Torfs en directeur Peter Herbiest openen het mooiste terras van Leuven in de Faculty Club. Leuven Faculty Club heet iedereen sinds kort welkom in de binnentuin van het vergader en congrescentrum in het Leuvense Groot Begijnhof.
Faculty Club.
Doe eens de Faculty Club, grote onderscheiding op alle vlakken. Het decor, het Groot-Begijnhof van Leuven, is Unesco-werelderfgoed én grandioos, de keuken van topchef Pieter De Keyser evenzeer. Zijn lichte creaties proef je à la carte of in een menu in 3, 4 of 5 prikkelende gerechten.
Faculty Club Feestzaal Leuven House of Weddings.
Welkom in Faculty Club. Faculty Club in Leuven geniet een unieke centrale ligging in Vlaams-Brabant, in de buurt van Brussel en Mechelen en op een boogscheut van Antwerpen en Limburg. Met hun historische omgeving zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale locatie voor jullie huwelijksfeest.
Openingsuren Faculty Club Restaurant in Leuven.
Faculty Club Restaurant. Faculty Club Restaurant. Faculty Club Restaurant is vandaag open tot 2100. maandag 23 juli. dinsdag 24 juli. woensdag 25 juli. donderdag 19 juli. vrijdag 20 juli. zaterdag 21 juli. zondag 22 juli. Info laatst gecontroleerd op 24 mei 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Op zaterdag 21 juli 2018 gesloten voor Nationale Feestdag. Op woensdag 15 augustus 2018 gesloten voor O.L.V. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven.
Cum Laude in Faculty Club Leuven Regio HLN.
Cum Laude in Faculty Club. 19 mei 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Leuven Cum Laude, zo heet voortaan het restaurant van de Leuvense Faculty Club. Met die metamorfose wordt het geklasseerd historisch kader beter afgestemd op de huidige tijdsgeest volgens de uitbaters.
Lunch bij The Faculty Club in Leuven Avocado van de Duivel.
Lunch bij The Faculty Club in Leuven. Ik kreeg de uitnodiging om eens te gaan lunchen bij The Faculty Club in het Groot Begijnhof in Leuven. Het adresje stond nog niet op mijn culinaire radar, dus daar zeg ik niet nee tegen.

Contacteer ons