Op zoek naar faculty club leuven?

   
   
 
faculty club leuven
Faculty Club Leuven ADMB.
Pers en communicatie. Faculty Club Leuven. Faculty Club Leuven. Javascript is required to view this map. Groot Begijnhof 14. T: 016 32 95 00. Groep ADMB Sint-Clarastraat 48, 8000 Brugge 050 47 41 11. Mobiele site Disclaimer Privacy Webmaster Sitemap.
Lunch bij The Faculty Club in Leuven Avocado van de Duivel.
Foodie city guides. Lunch bij The Faculty Club in Leuven. Ik kreeg de uitnodiging om eens te gaan lunchen bij The Faculty Club in het Groot Begijnhof in Leuven. Het adresje stond nog niet op mijn culinaire radar, dus daar zeg ik niet nee tegen.
Faculty Club, Leuven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Nagerechten in Leuven. Restaurants met zitplaatsen buiten in Leuven. Restaurants voor diners met groepen in Leuven. Restaurants voor late trek in Leuven. Romantische restaurants in Leuven. Alle dingen om te doen in Leuven. Activiteiten in de omgeving van Faculty Club.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten. Faculty Club biedt u.:
Faculty Club opent mooiste terras van Leuven Leuven Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Vertommen Rik Torfs en directeur Peter Herbiest openen het mooiste terras van Leuven in de Faculty Club. Leuven Faculty Club heet iedereen sinds kort welkom in de binnentuin van het vergader en congrescentrum in het Leuvense Groot Begijnhof.
Vergader ruimte In Leuven Faculty Club Eventonline.
Faculty Club Vergader ruimte In Leuven. Faculty Club, de ontmoetingsplaats voor Wetenschap, Cultuur en Ondernemen! Faculty Club ontvangt haar gasten in een eeuwenoud historisch kader: ofwel in de Infirmerie van het Groot Begijnhof, die dateert uit de 13de eeuw, ofwel in het Convent van Chièvres, dat in 1561 werd gebouwd.
Faculty Club Leuven Vlaams-brabant Salino.be.
We ontvangen onze gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed. Faculty Club biedt je.:
Openingsuren Faculty Club Restaurant in Leuven.
Faculty Club Restaurant. maandag 4 juni. dinsdag 5 juni. woensdag 6 juni. donderdag 7 juni. vrijdag 8 juni. zaterdag 9 juni. zondag 3 juni. Info laatst gecontroleerd op 24 mei 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven.
Cum Laude in Faculty Club Leuven Regio HLN.
Cum Laude in Faculty Club. 19 mei 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Leuven Cum Laude, zo heet voortaan het restaurant van de Leuvense Faculty Club. Met die metamorfose wordt het geklasseerd historisch kader beter afgestemd op de huidige tijdsgeest volgens de uitbaters.
Faculty Club Restaurant Cum Laude Leuven Kriskookt.
Faculty Club Restaurant Cum Laude Leuven. november 23, 2017 december 12, 2017 kriskookt Leave a comment Restaurant belevingen. Zo heet voortaan het restaurant van de Leuvense Faculty Club. In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof kan je van maandag tot en met vrijdag terecht voor een klassiek etentje in stijl.
Faculty Club opent nieuwe vleugel The WestWing Leuvenactueel.
Faculty Club, het vergader en congrescentrum in het Groot Begijnhof in Leuven, opent donderdag een gloednieuwe vleugel: The WestWing. In deze nieuwe, polyvalente ruimte kunnen bedrijven hedendaags werken en vergaderen. De WestWing biedt 4 inspirerende ruimtes voor optimale brainstorming en creatie.

Contacteer ons