Meer resultaten voor jaarmarkt leuven

   
   
 
jaarmarkt leuven
VIDEO. Tradities voor alles: Jaarmarkt start met beestenmark. Leuven Het Nieuwsblad.
04/09/2017 om 1543: Bron: ROB-tv Print Corrigeer. Leuven: Beestenmarkt op Sint-Jacobsplein. Het is de eerste maandag van september, en traditiegetrouw is dat één groot feest in Leuven. De jaarmarkt strijkt neer in het centrum van de stad, met als een van de hoogtepunten de beestenmarkt.
Jaarmarkt Leuven Leca Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag.
de maandag na het eerste weekend van september. De jaarmarkt van Leuven wordt al meer dan 60 jaar in het centrum van Leuven georganiseerd. Vandaag de dag staat de jaarmarkt van Leuven garant voor een braderie in het centrum en optredens.
Drukste dag van het jaar voor Leuven Radio 2, de grootste familie.
De Pietermannenstad verwacht vandaag 100 000 bezoekers voor de vee-en jaarmarkt en Leuven kermis. Er zijn uitgebreide veiligheidsmaatregelen genomen, maar daar wil schepen van handel Erik Vanderheiden niet over uitweiden. Vandaag is de dag waarop de meeste consumenten naar Leuven komen.
De Koffieliefhebber op de jaarmarkt Leuven De Koffieliefhebber.
De Koffieliefhebber op de jaarmarkt Leuven. Dit jaar stonden we ook voor het eerst op de jaarmarkt Leuven. Onze stand was te bewonderen op het plein voor het station, aan de kant van de KBC gebouwen. Het zonnetje hadden we alvast mee!
Aantal dieren op Jaarmarkt alweer gedaald, maar toch blijft Leuven Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. De Leuvense Jaarmarkt veroorzaakte maandag opnieuw voor een enorme volkstoeloop in het centrum van Leuven. Maar het aantal dieren op de veemarkt bleek alweer gedaald. Acht uur, en de eerste pintjes gingen al over de toog in café De Vetten Os in de Kapucijnevoer, voor velen het traditionele startpunt van de Jaarmarkt.
Septemberkermis 2018: Korting voor De kermis de Leuven.
De Septemberkermis van Leuven bestaat uit 75 kermisattracties voor klein en groot. Er staan tevens een reeks activiteiten op het programma, zoals een groot vuurwerk vanuit het stadspark, de eerste maandag is het jaarmarkt en de laatste dag is de dag met verminderd tarief.
Jaarmarkt met prijskamp, Leuven 03-09-2018.
Jaarmarkt met prijskamp, Leuven. Aanvang: 9 uur. Inschrijven voor 1 juli. Klik hier voor meer info ivm deelname. Klik hier voor het inschrijvingsformulier. Tevreden over Trekpaard.net? Om de website verder te ontwikkelen en de inhoud te onderhouden, is uw steun zeer welkom.
Leuven Kermis Jaarmarkt.
Grote Brocanterie van de Leuvense Jaarmarkt Leuven UiT in Vlaanderen.
Traditionele rommelmarkt met antiek, brocante, vintage, retro, decoratie, tweedehands, verzamelingen, stockverkoop, artisanale en streekproducten, enz. Jaarmarkt: grote feestmarkt, braderie, optredens, kermis, veeprijskamp, enz. Iedereen is welkom! Deelnemers: 7 per lopende meter minimum 5 m. Leuven station Martelarenplein, 3000 Leuven 3000 Leuven.
jaarmarkt Leven in Leuven.
Eerste maandag van Leuven-kermis. Een hoogtepunt voor het Leuvense marktgebeuren is ontegensprekelijk de jaarmarkt ter gelegenheid van Leuven Kermis. Traditioneel wordt op de eerste maandag van Leuven-kermis samen met de jaarlijkse veeprijskamp, de dierenmarkt en de braderie in het centrum van de stad, een grote jaarmarkt ingericht.
LEUVEN: Binnenstad loopt vol voor Jaarmarkt Leuvenactueel.
LEUVEN: Binnenstad loopt vol voor Jaarmarkt. De Leuvense binnenstad liep vanochtend vol voor één van de hoogmissen van het jaarde Jaarmarkt. Het centrum was al om half negen s ochtends gezellig druk en naarmate de ochtend vorderde, kwam er steeds meer volk bij.
Twaalf standhouders beboet op jaarmarkt Leuven De Standaard.
09 september 2008 om 0000: uur. De politie heeft maandag bij controles op de jaarlijkse jaarmarkt twaalf standhouders geverbaliseerd omdat zij niet in orde waren met de reglementering. Sommigen gebruikten vervallen brandblussers of een elektrische installatie zonder geldige keuring of konden geen brandverzekering voorleggen.

Contacteer ons