Op zoek naar jaarmarkt leuven?

   
   
 
jaarmarkt leuven
Agenda UiT in Leuven.
Deelnemers: 7 per lopende meter minimum 5 m. Traditionele rommelmarkt met antiek, brocante, vintage, retro, decoratie, tweedehands, verzamelingen, stockverkoop, artisanale en streekproducten, enz. Jaarmarkt: grote feestmarkt, braderie, optredens, kermis, veeprijskamp, enz. Iedereen is welkom! Deelnemers: 7 per lopende meter minimum 5 m. Waar Leuven station. Martelarenplein, 3000 Leuven.
jaarmarkt Leven in Leuven.
Eerste maandag van Leuven-kermis. Een hoogtepunt voor het Leuvense marktgebeuren is ontegensprekelijk de jaarmarkt ter gelegenheid van Leuven Kermis. Traditioneel wordt op de eerste maandag van Leuven-kermis samen met de jaarlijkse veeprijskamp, de dierenmarkt en de braderie in het centrum van de stad, een grote jaarmarkt ingericht.
Zo leuk is het vandaag op de Leuvense Jaarmarkt Leuven Regio HLN.
Leuven is vandaag alweer toe aan een hoogtepunt op de kalender: de Jaarmarkt. Naar goede gewoonte liep de binnenstad al vroeg vol met liefhebbers van de vele standen en uiteraard lokte ook de beestenmarkt heel wat geïnteresseerden. Minder boeren aanwezig dit jaar, maar dat is te wijten aan de protesterende boeren die vandaag actie voeren.
Jaarmarkt Leuven Leca Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag.
de maandag na het eerste weekend van september. De jaarmarkt van Leuven wordt al meer dan 60 jaar in het centrum van Leuven georganiseerd. Vandaag de dag staat de jaarmarkt van Leuven garant voor een braderie in het centrum en optredens.
Grote Brocanterie van de Leuvense Jaarmarkt Leuven UiT in Vlaanderen.
Traditionele rommelmarkt met antiek, brocante, vintage, retro, decoratie, tweedehands, verzamelingen, stockverkoop, artisanale en streekproducten, enz. Jaarmarkt: grote feestmarkt, braderie, optredens, kermis, veeprijskamp, enz. Iedereen is welkom! Deelnemers: 7 per lopende meter minimum 5 m. Leuven station Martelarenplein, 3000 Leuven 3000 Leuven.
BROCANTERIE VAN DE LEUVENSE JAARMARKT in LEUVEN 3 september 2018.
Traditionele rommelmarkt jaarmarkt kermis veemarkt, enz. Op de brocanterie, standen met antiek, brocante, tweedehands, retro, vintage, militaria, memorabilia, design, kunst, verzamelingen, stockverkoop, streekproducten, ambachten, enz. Stroom: voor de deelnemers die een stroomaansluiting wensen wordt er een som van 25 gerekend omwille van de doorrekening van die kosten door de stad Leuven.
Septemberkermis 2018: Korting voor De kermis de Leuven.
De Septemberkermis van Leuven bestaat uit 75 kermisattracties voor klein en groot. Er staan tevens een reeks activiteiten op het programma, zoals een groot vuurwerk vanuit het stadspark, de eerste maandag is het jaarmarkt en de laatste dag is de dag met verminderd tarief.

Contacteer ons