Op zoek naar stadhuis leuven?

   
   
 
stadhuis leuven
Geleid bezoek aan het stadhuis dagelijks Koninklijke Leuvense Gidsenbond.
Geleid bezoek aan het stadhuis dagelijks. Elke dag behalve op 25 december en 1 januari kan je om 15 uur het stadhuis bezoeken onder begeleiding van een meertalige gids. Kostprijs 4 per persoon, tickets aan de balie van Toerisme Leuven zijkant stadhuis.
Huis van het Kind Stad Leuven.
Schrijf je in voor een activiteit van Huis van het Kind. Het nieuwe Groeipakket. Rouw en verlies. Bezoek Huis van het Kind Leuven! Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Meer over onze netwerk-vzw. Huis van het Kind Leuven. Savoyestraat 4, 3000 Leuven.
Kinderopvang in Leuven.
Ook gezinnen met jonge kinderen jonger dan 3 jaar zijn welkom speciaal voor hen richt Huis van het Kind Leuven ook dit jaar een rustige POP-UP speelplek in waar babys, peuters en jonge kleuters onder begeleiding van een ouder of vertrouwde volwassene kunnen spelen, tekenen, boekjes lezen, indiaantje spelen, ravotten, Er is ook plaats voor verschoning en borstvoeding.
Stad Leuven komt met nieuw fietsplan Leuven2030.
KU Leuven Rob Stevens. KU Leuven zet in op de elektrische fiets. De Technische Diensten van KU Leuven verplaatsen zich voortaan met de fiets. KU Leuven kocht in totaal 41 elektrische fietsen, van e-bikes tot cargofietsen, voor dienstverplaatsingen, technische interventies en de postbedeling.
LVN, stadsmagazine van stad Leuven by Stad Leuven Issuu. Issuu.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Opel Autostad Leuven Autostad.
Opel Grandland X Had jij het gedurft? Een auto in de kleur van je ogen: het kan met de Opel Insignia Exclusive. Opel stelt op het 96ste Auto/Moto Salon van Brussel de Insignia Exclusive voor aan het grote publiek. Deze Exclusive-versie biedt.
Restauratie pui stadhuis niet voor morgen Leuven Regio HLN.
Leuven De pui van het historische stadhuis op de Grote Markt is dringend toe aan restauratie, maar de stad Leuven wacht al jaren op de nodige subsidies. Het stadsbestuur had al een architect aangeduid, maar die moet nu vervangen worden omdat.
VIP-ontbijt stadhuis Leuven De Brabantse Pijl Flanders Classics.
VIP-ontbijt stadhuis Leuven. Toegang tot de VIP-ruimte in het prachtige Stadhuis van Leuven, in het hart van de start. Onthaal door onze hostessen. Uitgebreid VIP-ontbijt in buffetvorm fruit, ontbijtkoeken, luxe-broodjes, yoghurt, koffie thee. Toegang tot de teamzone op het Ladeuzeplein.
Welkom op Apotheek.be Apotheek.be.
Het Gedeeld Farmaceutisch Dossier: een extra veiligheid. Dankzij het Gedeeld Farmaceutisch Dossier GFD kan u vertrouwen op een extra veiligheid bij de aflevering van uw geneesmiddelen, en dit in alle apotheken van het land. Voorkamerfibrillatie: als je hart op hol slaat.
Jobs, vacatures voor Stad Leuven Indeed.com.
OCMW Leuven Leuven. Sinds 1 januari 2017 bundelen Stad Leuven en OCMW Leuven het zorgaanbod van thuiszorg, kinderopvang en ouderenzorg bundelen in één overkoepelende. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Leuven. Lees meer over werken bij Ocmw Leuven.
Home OCMW Leuven.
Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u hier een woning kunt huren, waar u met uw afval terechtkunt, hoe de banken werken of hoe u een procedure voor gezinshereniging kan opstarten? In samenwerking met stad Leuven geven we u handige tips over het leven hier in België.

Contacteer ons