Meer resultaten voor uit in leuven

   
   
 
uit in leuven
UiT in Leuven Startpagina Facebook.
Bekijk meer van UiT in Leuven op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van UiT in Leuven op Facebook. Nieuw account maken. UiT in Leuven. 4 van 5 sterren. INFO UIT IN LEUVEN. En of er iets te doen is in Leuven!
Dronken student 18 in Leuven uit ijskoude Dijle gered Binnenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Voor een 18-jarige dronken student is zijn avondje uit in Leuven afgelopen nacht bijna faliekant afgelopen. De jongeman was even na 2 uur in onbekende omstandigheden in de buurt van de Tervuursevest in het ijskoude water van de Dijle gesukkeld.
Een nacht uitgaan in LEUVEN.
Kruis nu diagonaal het Mathieu de Layensplein en ga aan het standbeeld van Erasmus links de verkeersvrije Mechelsestraat in. Afhankelijk van het uur dat je hier passeert, zullen al heel wat zaken gesloten zijn, maar dat neemt niet weg dat de Mechelsestraat een van de gezelligste van Leuven is. Blijf de Mechelsestraat volgen voorbij de bocht naar rechts. Je komt uit op de Vismarkt.
Leuven Wikipedia.
Het openbaar vervoer in Leuven bestaat uit een busnetwerk geëxploiteerd door de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn, aangevuld met 1 buslijn geëxploiteerd door de TEC 18 Jodoigne Hamme-Mille Leuven. Het netwerk bestaat in totaal uit 59 reguliere lijnen waaronder 12 Leuvense stadsbuslijnen waaronder 2 ringbussen: 600 en 601, 2 snelbussen 410 Leuven Tervuren Brussel en 485 Leuven Tienen, 3 START-lijnen 616 651 652 Leuven Zaventem Luchthaven, 15 schoollijnen en 2 marktlijnen.
Wereldschokkend nieuws uit Leuven: duif neergeschoten en overleden aan verwondingen.
Die had zware verwondingen opgelopen door het schot. Met haast en spoed werd de duif naar het politiekantoor gebracht, maar het diertje overleed in de politiewagen aan zijn verwondingen. Uit onderzoek blijkt dat een buurtbewoner het diertje had neergeschoten met een luchtdrukgeweer. De politie van Leuven stelde een proces-verbaal op.
UiT in Leuven UiT in Leuven.
Over UiT in Leuven. Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief boordevol tips. UiT in Leuven Privacy. Onze website maakt gebruik van cookies, die je een betere bezoekerservaring bieden. Door onze website te gebruiken, stemt u in met ons cookiebeleid.
Buurtnetwerk hoplr.
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan. Het Groot Verlof: Beleuvenisse. Professor Van Overstraetenplei. vr 20 jul 1800.: Het Groot Verlof: Beleuvenisse. Professor Van Overstraetenplei. vr 27 jul 1800.: Kookworkshop tofu bereiden. Kookworkshop tofu bereiden. Lokaal Dienstencentrum Edouard. za 28 jul 1000.: LEOPOLD VANDERKELENSTRAAT 28. do 02 aug 1730.: Kunst en design. Zomerschool Leuven 2018.
Streekproducten Temmerman, Leuven.
Naast de Leuvense Fonskes hebben we ook de Lovonse Pruimenstroop, druivenconfituur, appeljenever, vliersiroop, witlofconfijt, Meerdael schuimwijn, koffie, mosterd, speculoos, Hagelandse wijnen, Leuvense Tripel, Lovania aperitief en dessertwijn, perenlikeur, honing, Gildenbier, Oude Geuze, druiven-of perenadvokaat, rechtstreeks van de artisanale producent. Een assortiment uit Leuven, of uit Hageland, of uit Vlaams-Brabant! Leuk verpakt in een geschenkmand of streekdoos vormt het een smakelijk pakket en een aangenaam geschenk!
Leuven Beerhop.
Welkom in Leuven: één groot gezellig café, een restaurant met een oneindige menukaart, een enorme studentencampus, een brouwerij, een stad, een universiteit: alles tegelijk en door elkaar! Hier bevind je je in hét kenniscentrum van bier, waar bier en wetenschap naadloos samengaan.
Leuven: Activiteiten evenementen familie, kinderen, vrijgezel Wattedoen.be.
Vandaag van 21u30 tot 23u30 Woensdag 31 oktober Caf t Wit Paard Heist Goor Pastoor Mellaertsstraat 4 Heist-op-den-Berg Gratis 30 km. Woont u in de buurt van Leuven? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden!
3000 Leuven voor kinderen UiTmetVlieg.be.
UiT Met Vlieg. Gebruik mijn huidige locatie. U bent hier.: Verfijn of wijzig resultaten. 0 2 jaar. 3 5 jaar. 6 8 jaar. 9 11 jaar. Toon ook activiteiten zonder leeftijdsinfo. Volgende 7 dagen. Volgende 14 dagen. Volgende 30 dagen. In de buurt. Kies een andere locatie. Circus en kermis. Kamp of vakantie. Lezen en voorlezen. Toneel, muziek en dans. Voor UiTPAS en Paspartoe. Verberg kampen en vakanties. Verberg permanente activiteiten. 3000 Leuven voor kinderen.
Tobback en Devlies halen uit: Leuven" op vlak van mobiliteit bestolen door Weyts" VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Dat het grootste deel van de investeringen in Vlaams-Brabant uitgaat naar de omgeving van Uplace kan ook niet door de beugel, te meer daar de realisatie van dit winkelwandelcentrum een ramp zou betekenen voor het commerciële gebeuren in Leuven. Politiek Termont aan Europa: Blijf" investeren in steden, ook na de brexit." Opinie Koen De Leus Laat ons afspreken om niet meer te concurreren met steeds lagere belastingen voor bedrijven. Gifaanval op dubbelspion Gaat de premier naar het WK voetbal in Rusland? Nog" niet beslist." Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved. Politiek Commissievoorzitter Juncker: Als" Selmayr gaat, ga ik ook." nieuwe privacywet Zo maakt u uw smartphone privacyproof. Gijzeling in Trèbes Politieagent die zwaargewond raakte bij gijzeling in Trèbes overleden. Cultuur Media Gaat de Marokkaanse koning Mohammed VI scheiden? vr 23 mrt 2139.: Buitenland Grootste cruiseschip ooit, de Symphony" of the Seas, is uitgevaren uit de werf in Saint-Nazaire.

Contacteer ons