Resultaten voor universiteit leuven

   
   
 
universiteit leuven
KU Leuven blogt Een groepsblog voor en door personeel en studenten van KU Leuven.
Blok en examens Cultuur Doctoraat Economie Energie English Europa Geneeskunde Geschiedenis Masterproef Media Milieu Onderwijs Onderzoek Opinie Politiek Recht Sport Universiteitsleven. Volg KU Leuven blogt. Abonneer je op KU Leuven blogt! Geef je e-mail adres in en je krijgt een mailtje wanneer er een nieuwe blogpost verschijnt.
KU Leuven @KU_Leuven Twitter.
@ KU_Leuven niet meer negeren @ KU_Leuven negeren Volgen @ KU_Leuven volgen Volg je nu Je volgt @ KU_Leuven Ontvolgen @ KU_Leuven ontvolgen Geblokkeerd @ KU_Leuven geblokkeerd Deblokkeren @ KU_Leuven deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ KU_Leuven in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ KU_Leuven annuleren. KU Leuven Geverifieerd account. De meest innovatieve universiteit van Europa.
Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
016 34 87 00. kinder en jeugdpsychiatrie. 016 34 38 21. 016 34 38 30. Het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven heeft campussen in Kortenberg en Leuven Gasthuisberg en is via zijn mobiele teams actief in de regio Vlaams-Brabant oost.
KULeuvenX Free Courses from KU Leuven University edX.
Katholieke Universiteit Leuven Wikipedia.
In de Meta University Ranking, die ARWU, QS en THE combineert, neemt de KU Leuven de 62ste positie in, na Universiteit Utrecht 54 en Universiteit Leiden 54 maar voor de Universiteit van Amsterdam 69, de Universiteit van Groningen 82 of de Universiteit Gent 82.
Associatie KU Leuven VIVES.
Associatie KU Leuven. Hogeschool VIVES is lid van de Associatie KU Leuven, een netwerk van kwaliteitsvolle hogeronderwijsinstellingen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Samen verzorgen ze het onderwijs van bijna de helft van de studenten in Vlaanderen. De Associatie KU Leuven heeft een sterke en invloedrijke positie binnen de nationale en internationale onderwijsruimte en verdedigt de belangen van haar instellingen.
KU Leuven University Tours Visit Leuven.
Interessante weetjes over de universiteit, haar geschiedenis en haar onderzoek. Exclusieve interviews met toponderzoekers, met o.m. natuurkundige Stephen Hawking, bierexpert Kevin Verstrepen en CSI Leuven Peter Claes. Op vertoon van de app krijg je korting op je bezoek aan de Leuvense universiteitsbibliotheek toren!
KU Leuven Brik.
VRIJE UNIVERSITEIT BRUSSEL. VIND EEN KOT. HUREN BIJ BRIK. KOTBAAS IN BRUSSEL. AAN HET WERK. WIE IS WIE. Home / Kom studeren in Brussel / KU Leuven. KU Leuven Brik 2018-02-05T1417510000.: KU LEUVEN CAMPUSSEN BRUSSEL. De KU Leuven heeft twee campussen in Brussel.
KU Leuven Kulak.
At KU Leuven Kulak you can not only find great education but also great research. On this page you can find information for staff. Working at KU Leuven Kulak is working in an innovative and internationally-oriented organization! More info Jobsite KU Leuven.
KU Leuven Faculty Club.
Faculty Club bood vroeger onderdak aan het restaurant van de professoren van KU Leuven. Ook nu nog is Faculty Club nauw verbonden met de universiteit. In de loop der jaren heeft Faculty Club zijn infrastructuur opengesteld voor vergaderingen en seminaries van externe bedrijven.
Studentenraad KU Leuven De decretale studentenraad voor alle studenten aan de KU Leuven.
De Studentenraad KU Leuven is de officiële studentenraad van de universiteit KU Leuven. Wij vertegenwoordigen alle studenten van de KU Leuven op alle campussen in Vlaanderen. We vormen de spreekbuis van de studenten op gebied van onderwijs, diversiteit, ICT, internationalisering en duurzaamheid, zowel binnen de universiteit als op Vlaams niveau.
Alweer topscores voor KU Leuven in internationale universite. De Standaard.
28/02/2018 om 1448: Bron: BELGA. De Katholieke Universiteit Leuven KU Leuven is dé topuniversiteit van ons land. Dat blijkt alleszins uit QS World University Rankings, een jaarlijkse lijst die universiteiten over de hele wereld rangschikt volgens hun uitmuntendheid in bepaalde vakgebieden.

Contacteer ons