Zoeken naar bed and breakfast leuven

   
   
 
bed and breakfast leuven
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
Scroll omlaag naar de inhoud. Bed and breakfast NENA. De BB in Leuven is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De inrichting is strak met aandacht voor kleur en materialen. In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je genieten van je ontbijt.
Lodging at 8.
Logeren in de universiteitsstad Leuven, in een karaktervol huis uit 1918.: Lodging at 8 ligt in de St-Kwintenswijk op een boogscheut van het centrum van de stad. Je verblijft in een rustige omgeving, in een huiselijke sfeer, met alle hedendaags comfort.
De 5 beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
Bed and breakfast. 04, km van centrum van Leuven. 9 van 24 BBs in Leuven. Park Bed Breakfast. Bed and breakfast. 22, km van centrum van Leuven. 11 van 24 BBs in Leuven. Andere accommodaties in de buurt van Leuven 6.
Bed Breakfast, BB, Vinkenbos, Leuven, Vlaams-Brabant, Zaventem.
Bed and Breakfast. 0486 53 31 46. Vinkenbos BB, op een boogscheut van Leuven. Logeren in Bed Breakfast Vinkenbos in Haasrode betekent zorgeloos op adem komen, op een boogscheut van Leuven. Vlakbij het Heverleebos, het Meerdaalwoud en de vijvers van de Zoete Waters, met zijn gezellige restaurants, zijn wij de gedroomde uitvalsbasis voor wandelaars, joggers, fietsers en ruiters.
BB Toets-en-Bord Leuven Perfecte uitvalsbasis voor Leuven en omstreken!
BB Toets-en-Bord is gelegen in het centrum van Leuven. Door deze centrale ligging is het station, de universitaire faculteiten en universiteitskliniek, I MEC en de industriezone van Haasrode gemakkelijk te bereiken. Voor onze gasten is er ook een aparte zithoek en ontbijtruimte. In de zomer kan u van de tuin genieten. Er is gratis parking en Wi-Fi. Dieren en roken zijn echter niet toegelaten. Maak een Reservatie. Omdat we klassieke muziekliefhebbers zijn, is de BB naar het pianoklavier genoemd. De singlekamer noemt Frédéric Chopin en de dubbelkamer noemt Clara Schumann. Elke kamer is uitgerust met antieke meubelen en een box-springbed en heeft een eigen badkamer met douche. Lees verder over onze accomodatie. Toets-en-Bord Bed Breakfast.
Lavan Hotel BB Leuven.
Wagen: Via de snelweg, richting Leuven, afrit 15 Leuven. Derde verkeerslichten naar links, 100m verder aan de linkerzijde. Openbaar vervoer: vanaf het station van Leuven bus nummer 7, 8 of 9, richting Bertem, halte Joos Florquinlaan, halte op 30 meter van de BB.
Gastenkamers in herenhuis: Bed Breakfast Alizée, Leuven.
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
Logies Leven in Leuven.
Oude Brouwerij Keyser Carel. Lei 15, 3000 Leuven. Brusselsestraat 125, 3000 Leuven. Toets en Bord. Brabançonnestraat 93, 3000 Leuven. Tiensevest 122, 3000 Leuven. Bed Breakfast Groot Leuven. Gebroeders Tassetstraat 90, 3018 Wijgmaal. Bed and Breakfast 52. Bruineveld 52, 3010 Kessel-Lo.
De 10 beste BB's' in Leuven, België Booking.com.
Deze accommodatie heeft een zonneterras en biedt uitzicht op de tuin. Het Bed and Breakfast Alizée ligt in het historische centrum van Leuven, op 600 meter van de Sint-Pieterskerk, de Oude Markt en het stadhuis van Leuven. Inblauw Exclusive Wellness BB.
Bed breakfasts in Leuven.
bed en breakfast StJacob Leuven.
Leuven ligt maar op 30 min van Brussel en 20 min van de luchthaven Brussel Nationaal. Het huis is centraal gelegen op wandelafstand van het winkelcentrum, vlakbij de autosnelweg en toch rustig gelegen naast de St. Ruime parking, betalend, in de onmiddelijke omgeving St.

Contacteer ons