Resultaten voor bed and breakfast leuven

   
   
 
bed and breakfast leuven
Logeren in bed breakfasts in de regio Leuven.
Wandelen slapen in een. Zoeken met formulier kaart. Mijn logies aanmelden. logeren in een bb. Logeren in bed breakfasts in de regio Leuven. Zin om een prachtige wandeling in de regio Leuven te combineren met een overnachting in een bb?
Immo 2dehands.be.
Ruime sfeervolle tijdelijke verblijfplaats nabij Leuven. Tijdelijke verblijfplaats of vakantiewoning voor maximum twee personen. Rustig gelegen nabij Leuven. Alle hedendaags comfort, voor zowel prive. Bungalow in de bossen.vakantie woninghuis, met domiciliëring. Prachtige vernieuwde bungalow met mogelijkheid om je domicilie er te zetten.
Bed and breakfast heropent in Scherpenheuvel Leuvenactueel.
Eten drinken in Leuven. Garages in Leuven. Immo in Leuven. De Leuvense stadsgids. Bed and breakfast heropent in Scherpenheuvel. 8 maanden geleden. door Stefan Van de Weyer. Op het kruispunt van de Rozenstraat met de Molenstraat in Scherpenheuvel werd Bed and Breakfast Mon Dieu opnieuw geopend.
Bed and breakfast, gastenkamers regio leuven Sprokkel.be.
Index Overnachten Bed and Breakfast / Gastenkamer. Index West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Limburg Vlaams-Brabant Niet uit Vlaanderen. Regio: Vilvoorde Halle Overijse Leuven Diest Tienen. Bertem: BB Bertem Natuur Bertem Vallis Dyliae Korbeel-Dijle. Bierbeek: B Guesthouse Bierbeek BB Myrrhis Bierbeek. Holsbeek: BB De Meidoorn Nieuwrode Holsbeek BB Het Rooj Sint-Pieters-Rode. Kortenberg: BB Aline Florentine Everberg Kortenberg BB Den Engel Erps-Kwerps. Leuven: Lodging at 8 Leuven Daniel's' BB Leuven Het Leuvens Hof Leuven BB Toets-en-Bord Leuven BB Lavan Leuven BB Sint-Jacob Leuven.
B Welcome Bguesthouse.
Stijlvolle kamers, afgewerkt met een streekgebonden ontbijt, in de nabijheid van Leuven, Brussel en Tienen zijn immers de topingrediënten die Stephanie en Jorgen in hun BB aanbieden. Naast Bed and Breakfast biedt B Guesthouse ook een appartement met hotel service aan.
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
BB Karrehuis Your favourite location near Leuven.
Het Karrehuis ligt op amper 5 km van Leuven, het bedrijventerrein Haasrode en de oprit E40. Wij zijn vlot bereikbaar met de wagen of met openbaar vervoer bushalte Korbeek-Lo station 100m Tiensesteenweg 500m, 25 km van Brussel en de nationale luchthaven Zaventem.
Bed and Breakfast Mechelen BB De Lachende Engel.
Een van de mooiste Bed en Breakfast in Mechelen is van gastvrouw Rita van de Ven. Bed and Breakfast in Mechelen. Het grote voordeel van Mechelen is de zeer centrale ligging in Vlaanderen met Antwerpen, Brussel en Leuven op slechts 20 minuten rijden met de trein.
Home De Pastorij.
In het hartje van Leuven. In deze charmante stad met haar vele troeven, staat de Pastorij van de Sint-Michielskerk, omgetoverd in een knus 3 sterren hotelletje. Het gebouw dateert van de 18de eeuw en is gerestaureerd in de jaren 70.
Wellness overnachting Leuven Alle Wellness overnachting centra in Leuven op Relaxy.be Relaxy.be.
Inblauw Exclusieve Wellness BB. Lithium Bed Zen Breakfast. Privé sauna Vlaams-Brabant. Privé sauna Leuven. Privé sauna Aarschot. Privé sauna Vilvoorde. Wellness arrangementen in Vlaams-Brabant. Wellness overnachting Leuven. Op deze pagina kan je alle wellness overnachting centra uit de regio Leuven terugvinden.
BB's' en chambres d'hôtes' in Leuven.
Home BB België BB Vlaams-Brabant BB Leuven. BB's, chambres d'hôtes' en bed breakfasts in Leuven. Op zoek naar een BB in Leuven? Hieronder heb je de keuze uit 7 chambres d'hôtes, gastenkamers en bed and breakfasts in Leuven. Met de opties aan de linkerkant kan je je selectie verder verfijnen. Lodging At 8. 99 112 per nacht. Hedendaags logeren in een karaktervol huis uit 1918, in de universiteitsstad Leuven: LodgingAt8. 125 135 per nacht. Uniek Guesthouse in een unieke omgeving! 50 90 per nacht. In Leuven Centrum staat een onderpastorie van meer dan 250 jaar oud. Recent werd het huis grondig gerenoveerd en voorzien van alle modern comfort. Park Bed Breakfast.
BB en hotels te koop in België.
Type: Bed and Breakfast. Bed Breakfast met prachtige privé sauna. Type: Bed and Breakfast. vierkantshoeve met 4 vakantiewoningen, zaaltje, 2 grote schuren. druk bezochte bb over te nemen met hoge waardering door gasten. Type: Bed and Breakfast. Excellent operational guesthouse for sale.

Contacteer ons