Meer resultaten voor bed and breakfast leuven

   
   
 
bed and breakfast leuven
Bed And Breakfast in Leuven stad van VlaamsBrabant Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
prijs: 60 80. Leuven VlaamsBrabant Belgium. Geen beschrijving beschikbaar. prijs: 336 493. BB Centrum Charles Deberiotstraat 4 Tel: 32 0 472 601959. Leuven VlaamsBrabant Belgium. Reve de Luxe Leon Schreursvest Tel: 0485370870. Leuven VlaamsBrabant Belgium. Jacob Brusselsestraat 125 Tel: 016/893759.
Lodging at 8.
Logeren in de universiteitsstad Leuven, in een karaktervol huis uit 1918.: Lodging at 8 ligt in de St-Kwintenswijk op een boogscheut van het centrum van de stad. Je verblijft in een rustige omgeving, in een huiselijke sfeer, met alle hedendaags comfort.
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
Scroll omlaag naar de inhoud. Bed and breakfast NENA. De BB in Leuven is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De inrichting is strak met aandacht voor kleur en materialen. In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je genieten van je ontbijt.
De beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
Bed and Breakfast. 4 van 24 BBs in Leuven. Bed Breakfast Alizee. Bed and Breakfast. 8 van 24 BBs in Leuven. Oude Brouwerij Keyser Carel. Bed and Breakfast. 9 van 24 BBs in Leuven. Park Bed Breakfast. Bed and Breakfast.
Hotels Leuven Gastenkamers Bed and Breakfast Leuven.
Print en fiets! Oplaadpunten Elektrische Fietsen. Laadt nu op! Fietsroute.org in de media. Je vindt ons op.: Andantino Bed and Breakfast. BB LODGING AT 8. BB Vaartstraat Leuven. Bed and Breakfast Nena. Bed and Breakfast Toets-en-Bord. Bed en Breakfast Annaïs.
Lavan Hotel BB Leuven.
Wagen: Via de snelweg, richting Leuven, afrit 15 Leuven. Derde verkeerslichten naar links, 100m verder aan de linkerzijde. Openbaar vervoer: vanaf het station van Leuven bus nummer 7, 8 of 9, richting Bertem, halte Joos Florquinlaan, halte op 30 meter van de BB.
Bed Breakfast, BB, Vinkenbos, Leuven, Vlaams-Brabant, Zaventem.
Bed and Breakfast. 0486 53 31 46. Vinkenbos BB, op een boogscheut van Leuven. Logeren in Bed Breakfast Vinkenbos in Haasrode betekent zorgeloos op adem komen, op een boogscheut van Leuven. Vlakbij het Heverleebos, het Meerdaalwoud en de vijvers van de Zoete Waters, met zijn gezellige restaurants, zijn wij de gedroomde uitvalsbasis voor wandelaars, joggers, fietsers en ruiters.
Gastenkamers in herenhuis: Bed Breakfast Alizée, Leuven.
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
BB Toets-en-Bord Leuven Perfecte uitvalsbasis voor Leuven en omstreken!
BB Toets-en-Bord is gelegen in het centrum van Leuven. Door deze centrale ligging is het station, de universitaire faculteiten en universiteitskliniek, I MEC en de industriezone van Haasrode gemakkelijk te bereiken. Voor onze gasten is er ook een aparte zithoek en ontbijtruimte. In de zomer kan u van de tuin genieten. Er is gratis parking en Wi-Fi. Dieren en roken zijn echter niet toegelaten. Maak een Reservatie. Omdat we klassieke muziekliefhebbers zijn, is de BB naar het pianoklavier genoemd. De singlekamer noemt Frédéric Chopin en de dubbelkamer noemt Clara Schumann. Elke kamer is uitgerust met antieke meubelen en een box-springbed en heeft een eigen badkamer met douche. Lees verder over onze accomodatie. Toets-en-Bord Bed Breakfast.
De 10 beste BB's' in Leuven, België Booking.com.
Deze accommodatie heeft een zonneterras en biedt uitzicht op de tuin. Het Bed and Breakfast Alizée ligt in het historische centrum van Leuven, op 600 meter van de Sint-Pieterskerk, de Oude Markt en het stadhuis van Leuven. Inblauw Exclusive Wellness BB.
Bed breakfasts in Leuven.
BB Oude Brouwerij Keyser Carel. Gehele bed breakfast 1 bed. BB Oude Brouwerij Keyser Carel. Meer van Genval: Guillaume" Tell." Privékamer 1 bed. Meer van Genval: Guillaume" Tell." Cosy room nearby Leuven and Werchter. Privékamer 1 bed. Cosy room nearby Leuven and Werchter.

Contacteer ons