Meer resultaten voor bed and breakfast leuven

   
   
 
bed and breakfast leuven
Park Bed Breakfast.
Park Bed Breakfast. Wij verwelkomen u graag als gast in onze Park Bed Breakfast, gelegen in de schaduw van de Norbertijnerabdij van Park-Heverlee. De studio's' bevinden zich midden in een groen en rustig kader. Het bruisende centrum van Leuven, de historische universiteits en bierstad, bevindt zich slechts op 23, km.
bed en breakfast StJacob Leuven.
Leuven ligt maar op 30 min van Brussel en 20 min van de luchthaven Brussel Nationaal. Het huis is centraal gelegen op wandelafstand van het winkelcentrum, vlakbij de autosnelweg en toch rustig gelegen naast de St. Ruime parking, betalend, in de onmiddelijke omgeving St.
Bed and Breakfast Yenn in Leuven België 9.3 vakantie reviews Zoover.
Bed and Breakfast Yenn. Antwerpen Brugge Mol Kempen Gent Oostende Brussel De Haan Lommel Durbuy Vielsalm Populaire bestemmingen. Leuven Diest Grimbergen Aarschot Vilvoorde Strombeek-Bever Averbode Holsbeek Heverlee Diegem Populaire in Leuven. Appartementen in Leuven Hotels in Leuven Bezienswaardigheden in Leuven.
De 10 beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
6 van 24 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Leuven. Bed and breakfast. 7 van 24 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Leuven. Bed Breakfast Alizee. Bed and breakfast. 8 van 24 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Leuven. Bed and breakfast.
B Welcome Bguesthouse.
Stijlvolle kamers, afgewerkt met een streekgebonden ontbijt, in de nabijheid van Leuven, Brussel en Tienen zijn immers de topingrediënten die Stephanie en Jorgen in hun BB aanbieden. Naast Bed and Breakfast biedt B Guesthouse ook een appartement met hotel service aan.
Lodging at 8.
Logeren in de universiteitsstad Leuven, in een karaktervol huis uit 1918.: Lodging at 8 ligt in de St-Kwintenswijk op een boogscheut van het centrum van de stad. Je verblijft in een rustige omgeving, in een huiselijke sfeer, met alle hedendaags comfort.
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
Scroll omlaag naar de inhoud. Bed and breakfast NENA. De BB in Leuven is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De inrichting is strak met aandacht voor kleur en materialen. In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je genieten van je ontbijt.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Leuven!
Stijlvol logeren in Leuven in typisch Vlaams herenhuis uit 1918, waar oud en nieuw met mekaar werden verzoend. Bed and Breakfast. Baron's' House Neerijse-Leuven. Baron's' House monument 1705 in het natuurgebied van Neerijse Brussel 15 km Leuven 8 km we.
Guesthouse Begijnhof Sint-Jan, anno 1613.
Guesthouse Begijnhof bevindt zich in een historisch pand in de mooie stad Leuven. Dit pand, dat door de overheid als waardevol werd geklasseerd, is gelegen op een unieke plaats in Leuven, met name vlak tegenover de hoofdingang van het Groot Begijnhof.
Lavan Hotel BB Leuven.
Wagen: Via de snelweg, richting Leuven, afrit 15 Leuven. Derde verkeerslichten naar links, 100m verder aan de linkerzijde. Openbaar vervoer: vanaf het station van Leuven bus nummer 7, 8 of 9, richting Bertem, halte Joos Florquinlaan, halte op 30 meter van de BB.
De 10 beste BB's' in Leuven, België Booking.com.
Elmazzz ligt in Leuven, Vlaams-Brabant, op 700 m van het UZ Leuven. De accommodatie ligt op 16, km van de kerstmarkt van Leuven en op 12, km van KU Leuven. Het Bed and Breakfast Alizée ligt in het historische centrum van Leuven, op 600 meter van de Sint-Pieterskerk, de Oude Markt en het stadhuis van Leuven.
Bed breakfasts in Leuven.

Contacteer ons