Meer resultaten voor leuven universiteit

   
   
 
leuven universiteit
Katholieke Universiteit Leuven Wikipedia.
In de Meta University Ranking, die ARWU, QS en THE combineert, neemt de KU Leuven de 62ste positie in, na Universiteit Utrecht 54 en Universiteit Leiden 54 maar voor de Universiteit van Amsterdam 69, de Universiteit van Groningen 82 of de Universiteit Gent 82.
Universiteitsbibliotheek toren.
ILUVLeuven Ticket: bezoek de highlights van Leuven aan een voordelig tarief. Meer informatie: KU Leuven. Meer informatie: KU Leuven. Maximaal 45 personen kunnen tegelijkertijd de toren beklimmen. Rolstoelgebruikers kunnen teksten en beelden van de tentoonstelling raadplegen aan het onthaal. Geen lift aanwezig.
KU Leuven Wikipedia.
In 2016, the Academic Ranking of World Universities ranked the Katholieke Universiteit Leuven as the world's' 93rd best university, 6 while the Times Higher Education ranked KU Leuven 40th best university 4 and QS World University Rankings ranked KU Leuven 79th overall in the world.
KU Leuven bij 12 beste universiteiten van Europa De Standaard.
Duitsland is wel bezig met een inhaalbeweging, met 36 landen in de top. De eerste Belgische universiteit vinden we terug op plaats twaalf: de KU Leuven. De UGent volgt op nummer 52 en ook de UCL 82 en de Universiteit Antwerpen 97 hebben nog een plekje in de top 100.

Contacteer ons