Resultaten voor museum leuven

   
   
 
museum leuven
Nu in M.
Huur het museum. Doe een gift. Tarieven en kortingen. Nu in M. Binnenkort in M. Filter op datum. Met je klas. Nu in m. Nu in M. Binnenkort in M. Filter op datum. Met je klas. Leopold Vanderkelenstraat 28. 3000 Leuven, België.
Home.
TENTOONSTELLING Museum in beweging. RONDLEIDING Topstukken M-Schatkamer. COLLECTIE Rituelen in de M-Schatkamer. RONDLEIDING Groepsbezoek M-in-the-mix. COLLECTIE Groepsbezoek Hoogtepunten uit de M-collectie. RONDLEIDING Groepsbezoek Ik kom van ver. Bekijk de volledige kalender. Aan het woord. De vernieuwde M-collectie. Kijken is een kunst. Over de grens. Download de M Leuven app.
Top 5 beste musea in Leuven WhichMuseum.
De collectie bestaat uit religieuze kunst, met schilderijen, edelsmeedwerk, meubelen en beelden, waaronder een laatromaan. M Museum Leuven Leuven. M Museum Leuven is gevestigd in een door de Belgische architect Stéphane Beel ontworpen museumgebouw waar historische panden met eigentijdse architectuur worden gecombineerd.
M Museum Leuven Leuven UiT in Vlaanderen.
M Museum Leuven Leuven. Spel of quiz. Van 11 juni 2017 tot 31 december 2018. Alle expo's' en de collectie. M Museum Leuven Leuven. Van 2 februari 2018 tot 29 april 2019. M Museum Leuven Leuven. M Schatkamer van Sint-Pieter.
Bezoek de tentoonstelling in M-Museum Leuven Utopia Leuven.
Het museum verwelkomde maar liefst 90.137 bezoekers op de tentoonstelling Op zoek naar Utopia. Maar liefst 80 meesterwerken verwachten je op deze bijzondere tentoonstelling. Inspiratiebron is het boek Utopia van Thomas More, dat precies 500 jaar geleden in Leuven werd gedrukt.
Musea Visit Leuven.
Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Het Laatste Avondmaal van Dirk Bouts in de M-Schatkamer van Sint-Pieter. Museum voor Dierkunde. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20. elke dag 10u-17u. Facebook instagram Twitter. Leuven Convention Bureau.
M Museum Leuven Wikipedia.
M Museum Leuven. Binnen in het museum. Het grafmonument van Isabella van Bourbon 1436-1465 door Jan II Borman en Renier van Thienen in het M Museum Leuven. M-Museum Leuven is een museum in de Leuvense binnenstad, op de locatie van het vroegere stedelijk museum Vander Kelen-Mertens.
Top 10 activiteiten in de buurt van M Museum Leuven.
Oude Markt 35, Leuven 3000 België. 04, km van M Museum Leuven. 2 van 60 dingen om te doen in Leuven. Schapenstraat, Leuven 3000 België. 09, km van M Museum Leuven. 5 van 60 dingen om te doen in Leuven.
M Museum Leuven www.tento.be.
M Museum Leuven. Na een sluiting van vijf maanden heopende Museum M op zondag 11 juni zijn deuren. Sinds 2009 kreeg het ruim één miljoen bezoekers over de vloer, dus Museum M was toe aan een frisse lik verf. Met nieuw geverfde muren maar ook met een insteek: dynamische verhalen die de bezoekers goed leert kijken.

Contacteer ons