Op zoek naar museum leuven?

   
   
 
museum leuven
M-Museum Leuven Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Toparchitect Stéphane Beel ontwierp een strak museumcomplex rondom het oude stadsmuseum Vanderkelen-Mertens. Het museum is ook de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud, compleet met een centrale binnentuin en het dakterras dat een adembenemend uitzicht biedt over de skyline van Leuven.
Peter Bary wordt nieuwe directeur M-Museum Leuven Kunst KnackFocus.be.
De toekomst brengt nieuwe perspectieven. De volgende jaren zal M zich nog meer verankeren in het stadsweefsel, maar vooral ook op Vlaams en internationaal niveau. Deze opdracht dient Peter Bary samen met de ploeg te volbrengen, zegt Leuvens cultuurschepen Denise Vandevoort, tevens voorzitter van M-Museum Leuven. In 2016 mocht het museum meer dan 178.000 bezoekers verwelkomen.
M-Museum Leuven Pressroom.
M Museum Leuven." data-htmltrue" data-placementtop" aria-hiddentrue" Call %Veerle Ausloos% phone Phone: 32 499 677611" data-htmltrue" data-placementtop" aria-hiddentrue" Send Email to %Veerle Ausloos% Email: veerle.ausloos@leuven.be. Over M-Museum Leuven. M-Museum Leuven brengt een unieke mix van oude en hedendaagse kunst in een indrukwekkende architecturale setting van de Belgische toparchitect Stéphane Beel.
Bezoek de tentoonstelling in M-Museum Leuven Utopia Leuven.
Het museum verwelkomde maar liefst 90.137 bezoekers op de tentoonstelling Op zoek naar Utopia. Maar liefst 80 meesterwerken verwachten je op deze bijzondere tentoonstelling. Inspiratiebron is het boek Utopia van Thomas More, dat precies 500 jaar geleden in Leuven werd gedrukt.
M Museum Leuven Leuven UiT in Vlaanderen.
M Museum Leuven Leuven. Van 26 oktober 2018 tot 20 januari 2019. M Museum Leuven Leuven. Van 1 maart 2019 tot 11 augustus 2019. M Museum Leuven Leuven. Van 28 september 2018 tot 10 februari 2020. M Museum Leuven Leuven.
M-Museum Leuven Lerarenkaart Klasse.
Klasse Lerarenkaart Voordelen M-Museum Leuven. Museum M in Leuven presenteert aan de hand van een vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen een mix van zowel oude als hedendaagse kunst. Je ontdekt de vaste collectie in 5 presentaties: De kracht van beelden, Verzamelen is een kunst, Meesters in beeld, Alles voor de vorm en Grenzeloos gastvrij.
M Museum Leuven Leuven UiTmetVlieg.be.
Ouders: EUR 9 kortinghouder: EUR 7. M Museum Leuven Vanderkelenstraat 28 3000 Leuven. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Leuven. Maandag dinsdag van 1100: tot 1800.: Donderdag van 1100: tot 2200.:
Home.
RONDLEIDING Combirondleiding Eija-Liisa Ahtila Jim Campers. KINDEREN Gezinsparcours Vlieg! COLLECTIE Museum in beweging Emanuelle Quertain. RONDLEIDING Groepsbezoek M-in-the-mix. COLLECTIE Groepsbezoek Hoogtepunten uit de M-collectie. RONDLEIDING Groepsbezoek Ik kom van ver. Bekijk de volledige kalender. Kunst voor iedereen. Download de M Leuven app.
M-Museum Leuven ontving 178.721 bezoekers in 2016 Leuvenactueel.
Het museum zal voor deze herinrichting van de collectie enkele maanden de deuren sluiten. 2016 bezoekers leuven MuseumM. De Oude Doos: station van Leuven. Eerste Mikkeller Running Club afdeling van België opgericht in Leuven. Nieuws uit Leuven Duo valt taxichauffeur aan en verschijnt in snelrecht.
M Museum Leuven Leuven België. Informatie Reviews M Museum Leuven Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. M Museum Leuven scoort een 80, uit 10, op basis van 3 reviews. Acties voor M Museum Leuven. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Mail een vriend Print reviews RSS feed.
M-Museum Leuven Erfgoedcel Leuven.
M Museum Leuven opende in september 2009 de deuren. Het indrukwekkende, strakke museumgebouw, gelegen in het hartje van de stad, is een echte blikvanger. Het geheel, naar een ontwerp van architect Stéphane Beel, integreert bestaande historische panden het vroegere museum Vander Kelen-Mertens en hedendaagse architectuur, gebouwd rondom een statige oude eik in de rustige binnentuin.
M Museum Leuven Wikipedia.
M Museum Leuven. Binnen in het museum. Het grafmonument van Isabella van Bourbon 1436-1465 door Jan II Borman en Renier van Thienen in het M Museum Leuven. M-Museum Leuven is een museum in de Leuvense binnenstad, op de locatie van het vroegere stedelijk museum Vander Kelen-Mertens.

Contacteer ons