Zoeken naar museum leuven

   
   
 
museum leuven
M van Museum Leuven toerisme Leuven ViaMichelin.
Vind alle informatie over M van Museum Leuven Leuven: tips van de Groene Michelin Gids en praktische info over M van Museum Leuven. Gebruik de routeplanner voor uw reis van en naar Leuven, vind uw restaurant of hotel en bekijk de kaart van Leuven op ViaMichelin.
Home M-IDZOMER.
Hét eigenzinnige cultuur-en muziekfestival, van M-Museum Leuven en Het Depot, serveert opnieuw een verrassende mix van muziek, dans, performance, film en expos. De tuin van M is vier dagen lang het decor van een stevig muziekprogramma, waarbij de jazzliefhebbers op zaterdag aan hun trekken komen en de kinderen op zondagnamiddag het festivalterrein veroveren.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
M-Museum Leuven Pressroom.
M Museum Leuven." data-htmltrue" data-placementtop" aria-hiddentrue" Call %Veerle Ausloos% phone Phone: 32 499 677611" data-htmltrue" data-placementtop" aria-hiddentrue" Send Email to %Veerle Ausloos% Email: veerle.ausloos@leuven.be. Over M-Museum Leuven. M-Museum Leuven brengt een unieke mix van oude en hedendaagse kunst in een indrukwekkende architecturale setting van de Belgische toparchitect Stéphane Beel.
Museum in Leuven Citytrip bestemmingen Citytrip.
Het indrukwekkende M Museum, ontworpen door de Belgische toparchitect Stéphane Beel, herbergt een prachtige collectie oude en nieuwe kunst geïnspireerd door de veelzijdigheid van Leuven. Naast de vaste collectie stelt het M Museum ook tijdelijke tentoonstellingen voor van hedendaagse kunstenaars, zowel jong talent als internationale kunstenaars.
M-Museum Leuven Erfgoedcel Leuven.
M Museum Leuven opende in september 2009 de deuren. Het indrukwekkende, strakke museumgebouw, gelegen in het hartje van de stad, is een echte blikvanger. Het geheel, naar een ontwerp van architect Stéphane Beel, integreert bestaande historische panden het vroegere museum Vander Kelen-Mertens en hedendaagse architectuur, gebouwd rondom een statige oude eik in de rustige binnentuin.
M Museum Leuven Leuven België. Informatie Reviews M Museum Leuven Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. M Museum Leuven scoort een 80, uit 10, op basis van 3 reviews. Acties voor M Museum Leuven. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Mail een vriend Print reviews RSS feed.
Home.
Huur het museum. Doe een gift. Tarieven en kortingen. Vandaag in M. Maandag 18 Juni 2018. TENTOONSTELLING Alles voor de vorm. TENTOONSTELLING Meesters in beeld. TENTOONSTELLING De kracht van beelden. TENTOONSTELLING Verzamelen is een kunst. KINDEREN Gezinsparcours M-emories. TENTOONSTELLING Eija-Liisa Ahtila. TENTOONSTELLING Jim Campers. KINDEREN Gezinsparcours Dobedo. ACTIVITEIT Bezoek privécollectie FIBAC. TENTOONSTELLING Koolen Bart. RONDLEIDING Combirondleiding Eija-Liisa Ahtila Jim Campers. RONDLEIDING Topstukken M-Schatkamer. COLLECTIE Rituelen in de M-Schatkamer. RONDLEIDING Groepsbezoek M-in-the-mix. COLLECTIE Groepsbezoek Hoogtepunten uit de M-collectie. RONDLEIDING Groepsbezoek Ik kom van ver. Bekijk de volledige kalender. Kunst voor iedereen. Download de M Leuven app.
M-Museum Leuven Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Toparchitect Stéphane Beel ontwierp een strak museumcomplex rondom het oude stadsmuseum Vanderkelen-Mertens. Het museum is ook de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud, compleet met een centrale binnentuin en het dakterras dat een adembenemend uitzicht biedt over de skyline van Leuven.
M-Museum Leuven Lerarenkaart Klasse.
Klasse Lerarenkaart Voordelen M-Museum Leuven. Museum M in Leuven presenteert aan de hand van een vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen een mix van zowel oude als hedendaagse kunst. Je ontdekt de vaste collectie in 5 presentaties: De kracht van beelden, Verzamelen is een kunst, Meesters in beeld, Alles voor de vorm en Grenzeloos gastvrij.
M Museum Leuven Leuven UiTmetVlieg.be.
Ouders: EUR 9 kortinghouder: EUR 7. M Museum Leuven Vanderkelenstraat 28 3000 Leuven. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Leuven. Maandag dinsdag van 1100: tot 1800.: Donderdag van 1100: tot 2200.:
M Museum Leuven Leuven UiT in Vlaanderen.
Van 2 augustus 2018 tot 5 augustus 2018. M Museum Leuven Leuven. Van 18 mei 2018 tot 16 september 2018. M Museum Leuven Leuven. Van 11 juni 2017 tot 31 december 2018. Alle expo's' en de collectie. M Museum Leuven Leuven.

Contacteer ons