Op zoek naar museum leuven?

   
   
 
museum leuven
M Museum Leuven Leuven UiT in Vlaanderen.
Van 28 september 2018 tot 10 februari 2020. M Museum Leuven Leuven. Van 28 september 2018 tot 3 maart 2020. M Museum Leuven Leuven. M Schatkamer van Sint-Pieter. Sint-Pieterskerk Leuven Leuven. M Museum Leuven Leuven. Toon volledige agenda van M Museum Leuven.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
M van Museum Leuven toerisme Leuven ViaMichelin.
Vind alle informatie over M van Museum Leuven Leuven: tips van de Groene Michelin Gids en praktische info over M van Museum Leuven. Gebruik de routeplanner voor uw reis van en naar Leuven, vind uw restaurant of hotel en bekijk de kaart van Leuven op ViaMichelin.
Home.
COLLECTIE Museum in beweging Emmanuelle Quertain. LOCATION The Burial. LOCATION Gerolf Van de Perre. RONDLEIDING Groepsbezoek M-in-the-mix. COLLECTIE Groepsbezoek Hoogtepunten uit de M-collectie. RONDLEIDING Groepsbezoek Ik kom van ver. Bekijk de volledige kalender. Mies van der Rohe Award. Veronese in M. Download de M Leuven app.
M Museum Leuven Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Over M Museum Leuven. M is een door de Stad Leuven opgericht en gesubsidieerd museum en heeft het juridische statuut van een autonoom gemeentebedrijf. M bouwt verder op een stedelijk museale werking die al sinds het begin van de 19de eeuw actief is, met een aantal toonplaatsen en een historisch gegroeide collectie.
M Museum Leuven Leuven UiTmetVlieg.be.
Ouders: EUR 9 kortinghouder: EUR 7. M Museum Leuven Vanderkelenstraat 28 3000 Leuven. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Leuven. Maandag dinsdag van 1100: tot 1800.: Donderdag van 1100: tot 2200.:
Museum M, Leuven VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Sinds de heropening in 2009 is het Museum Vander Kelen-Mertens evenwel herdoopt tot Museum M. M valt het best te omschrijven als een stedelijk kunstmuseum, waarbij er een spanning bestaat tussen het erfgoedkarakter van de eigen kunstcollectie, die sterk op het verleden van Leuven betrokken is, en de uitgesproken ambitie om daar ook bovenuit te stijgen met een programmering van tijdelijke kunsttentoonstellingen.
Top 10 activiteiten in de buurt van M Museum Leuven.
Inloggen Lid worden. Beste activiteiten in de buurt van M Museum Leuven. Wat te doen in Leuven. Activiteiten in de omgeving van M Museum Leuven. Wat te doen in de buurt van M Museum Leuven. Leopold Vanderkelenstraat 28, Leuven 3000, België.
M Museum Leuven www.tento.be.
M Museum Leuven. Na een sluiting van vijf maanden heopende Museum M op zondag 11 juni zijn deuren. Sinds 2009 kreeg het ruim één miljoen bezoekers over de vloer, dus Museum M was toe aan een frisse lik verf. Met nieuw geverfde muren maar ook met een insteek: dynamische verhalen die de bezoekers goed leert kijken.
M Museum Leuven Zakentoerisme Vlaams-Brabant.
op 200 meter van de Grote Markt in Leuven. charmehotel met 21 kamers en statige ontbijtruimte. Beleef je verblijf in Leuven midden in de stad; vlak bij de Grote Markt met het fabelachtige stadhuis, de winkelstraten, het M Museum en de.
M-Museum Leuven Visit Leuven.
Het museum toont oude en nieuwe kunst geïnspireerd door de veelzijdigheid van Leuven. De collectie concentreert zich vooral rond de kunstproductie in Leuven en Brabant van de middeleeuwen tot de 19e eeuw. Met onder meer Constantin Meunier, Jef Lambeaux en Georges Minne.
Musea Visit Leuven.
Skip to search. Facebook instagram Twitter. Deel deze pagina.: Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Het Laatste Avondmaal in de Sint-Pieterskerk. Collectie van de Jaartallen. Museum voor Dierkunde. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20.

Contacteer ons