Meer resultaten voor bnb leuven

   
   
 
bnb leuven
Lodging at 8.
Logeren in de universiteitsstad Leuven, in een karaktervol huis uit 1918.: Lodging at 8 ligt in de St-Kwintenswijk op een boogscheut van het centrum van de stad. Je verblijft in een rustige omgeving, in een huiselijke sfeer, met alle hedendaags comfort.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
Gastenkamers in herenhuis: Bed Breakfast Alizée, Leuven.
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
train Stadscentrum en bus/ treinstation Leuven op 2 km. location_city Brussel op 25 km. Nelli NaulaertsPlatte Lostraat 568A3010 Leuven, Belgium. 320495 70 05 67. Bed and Breakfast Nena. Platte Lostraat 568A. 3010 Leuven, Belgium. 320495 70 05 67. BE17 9792 3970 8021.
Lavan Hotel BB Leuven.
Wagen: Via de snelweg, richting Leuven, afrit 15 Leuven. Derde verkeerslichten naar links, 100m verder aan de linkerzijde. Openbaar vervoer: vanaf het station van Leuven bus nummer 7, 8 of 9, richting Bertem, halte Joos Florquinlaan, halte op 30 meter van de BB.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
Guesthouse Begijnhof Sint-Jan, anno 1613.
Guesthouse Begijnhof bevindt zich in een historisch pand in de mooie stad Leuven. Dit pand, dat door de overheid als waardevol werd geklasseerd, is gelegen op een unieke plaats in Leuven, met name vlak tegenover de hoofdingang van het Groot Begijnhof.
De 10 beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
Hoteldeals voor Leuven. Lastminutehotels in Leuven. 4-sterren hotels in Leuven. 3-sterren hotels in Leuven. ibis-hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan. Populaire categorieën in Leuven. Discount Hotels in Leuven. Moderne Hotels in Leuven. Downtown hotels in Leuven. Rustige Hotels in Leuven.
BB Guesthouse Begijnhof België Leuven Booking.com.
Hotels met parkeren in Leuven. Vakantiewoningen in Leuven. Bekijk alle gastbeoordelingen voor BB Guesthouse Begijnhof. Nieuwste beoordelingen voor BB Guesthouse Begijnhof. Het beste van Leuven Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Leuven te bekijken.

Contacteer ons