Op zoek naar bnb leuven?

   
   
 
bnb leuven
Welcome at 52.
En het is er heel rustig! Er zijn in BB 52 twee gezellige tweepersoonskamers met alles wat u nodig hebt voor een comfortabele overnachting: een goed bed, een warme douche en een heerlijk ontbijt. U kunt gebruik maken van twee gratis fietsen.
Vossendries Landelijke gastenkamers Bed and Breakfast.
Vlaams Brabant /. Bed and Breakfast gelegen in een rustige omgeving, een paradijs om te wandelen en te fietsen, ideaal voor het bezoeken van historische plaatsen in België. Leuven 15 min. Brussels Airport 30 min. Brugge en de kust 90 min.
Bed and Breakfast Leuven BB Leuven.
Bezoek zeker de oude markt van Leuven met zijn gezellige caffeetjes en terrasjes, het stadhuis van Leuven dat één van de bekendste en mooiste Gothische stadhuizen ter wereld is, en het Museum M. Verblijven in onze Bed and Breakfast, Leuven bezoeken, genieten van het Hageland.
Bed and breakfast, gastenkamers regio leuven Sprokkel.be.
Holsbeek: BB De Meidoorn Nieuwrode Holsbeek BB Het Rooj Sint-Pieters-Rode. Kortenberg: BB Aline Florentine Everberg Kortenberg BB Den Engel Erps-Kwerps. Leuven: Lodging at 8 Leuven Daniel's' BB Leuven Het Leuvens Hof Leuven BB Toets-en-Bord Leuven BB Lavan Leuven BB Sint-Jacob Leuven.
BB Karrehuis Your favourite location near Leuven.
Het Karrehuis ligt op amper 5 km van Leuven, het bedrijventerrein Haasrode en de oprit E40. Wij zijn vlot bereikbaar met de wagen of met openbaar vervoer bushalte Korbeek-Lo station 100m Tiensesteenweg 500m, 25 km van Brussel en de nationale luchthaven Zaventem.
Logies Visit Leuven.
De Pastorij Hotel. De Professor Hotel. Dialoog vzw t Kasteeltje. Getaway Leuven Kamers. Vital Decosterstraat 23. Guesthouse Begijnhof Gastenkamer. Het Leuvens Hof BB. Huize Rafael Hotel. Brusselsestraat 146 A. Ibis Budget Hotel. Ibis Leuven Centrum Hotel. Ibis Leuven Heverlee Hotel.
Home De Pastorij.
In het hartje van Leuven. In deze charmante stad met haar vele troeven, staat de Pastorij van de Sint-Michielskerk, omgetoverd in een knus 3 sterren hotelletje. Het gebouw dateert van de 18de eeuw en is gerestaureerd in de jaren 70.
BB en hotels te koop in België.
Charmant Kust HOTEL/BB Winstgevend met Potentieel Gerenoveerd. Type: Bed and Breakfast. Bed Breakfast met prachtige privé sauna. Type: Bed and Breakfast. vierkantshoeve met 4 vakantiewoningen, zaaltje, 2 grote schuren. druk bezochte bb over te nemen met hoge waardering door gasten.
BB Het Leuvens Hof Leuven, België BBbeoordelingen.
Eco-hotels in Leuven. Luxehotels in Leuven. De beste familiehotels in Leuven. Romantische hotels in Leuven. Hotels die de beste waar voor je geld bieden in Leuven. Hostels in Leuven. Aparthotels in Leuven. 5-sterren Hotels in Leuven. 4-sterren Hotels in Leuven.
BB Guesthouse Vossendries for gardenlovers Leuven Belgium.
Leuven Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Vier fietslussen verbinden Leuven met de omliggende regio's' in de provincie. Ontdek zo Tervuren, Werchter, het Zoet Water en het Hageland. Arrangementen: Actief door Leuven, Genieten in Leuven Wil je genieten van Leuven in een authentiek kader gelegen in een stiltegebied?
Het loon van een BB-uitbater: ongeveer 800 euro netto Jobat.be.
Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Voor werkgevers Aanmelden. Het loon van een BB-uitbater: ongeveer 800 euro netto. Wij vroegen Johan Leeman 45 uit Leuven hoeveel hij verdient. 17 juli 2012. Johan Leeman 45, Leuven.

Contacteer ons