Zoeken naar bnb leuven

   
   
 
bnb leuven
Bed And Breakfast in Vlaams-Brabant Provincie Belgium Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Centrale ligging Brussel" Leuven Luik. prijs: 50 100. Theater Charme Hotel. Leuven Vlaams-Brabant Belgium. Dit stijlvolle charme hotel met 21 kamers ligt in het centrum van Leuven, maar 100 meter van de Grote Markt en het prachtige, bewerkte stadhuis. prijs: 195 80.
Leuven 2018 met Foto's: Top 20 Vakantiehuizen Leuven, Vakantiewoningen Appartementen Airbnb Leuven, Vlaanderen, België: bb leuven bed and breakfast leuven.
Bed breakfasts in Leuven.
Sorry, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als JavaScript is uitgeschakeld. BB furnished room in Leuven. Privékamer 2 bedden. BB furnished room in Leuven. Charmante BB vlakbij Leuven. Gehele bed breakfast 6 bedden. Charmante BB vlakbij Leuven.
BB Guesthouse Begijnhof België Leuven Booking.com.
3-sterrenhotels in Leuven. Bekijk alle gastbeoordelingen voor BB Guesthouse Begijnhof. Nieuwste beoordelingen voor BB Guesthouse Begijnhof. Het beste van Leuven Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Leuven te bekijken. Royal Golfclub de Belgique. UZ Leuven Gasthuisberg.
Lodging at 8.
Logeren in de universiteitsstad Leuven, in een karaktervol huis uit 1918.: Lodging at 8 ligt in de St-Kwintenswijk op een boogscheut van het centrum van de stad. Je verblijft in een rustige omgeving, in een huiselijke sfeer, met alle hedendaags comfort.
Lavan Hotel BB Leuven.
Wagen: Via de snelweg, richting Leuven, afrit 15 Leuven. Derde verkeerslichten naar links, 100m verder aan de linkerzijde. Openbaar vervoer: vanaf het station van Leuven bus nummer 7, 8 of 9, richting Bertem, halte Joos Florquinlaan, halte op 30 meter van de BB.
De 10 beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
Great Market Square Grote Markt Leuven, België. Groot Begijnhof Schapenstraat, Leuven, België. Leuven Train Station Martelarenplein 16, Leuven, België. Saint Peter's' Church Sint-Pieterskerk Great Market Square, Leuven, België. Botanical Garden Kruidtuin Kapucijnenvoer 30, Leuven, België. Provinciaal Domein Kessel-Lo Beemdenstraat 55, Leuven, België.
Bed Breakfast Oude Brouwerij Keyser Carel in Leuven België Louvain Lovania.
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
De BB in Leuven is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De inrichting is strak met aandacht voor kleur en materialen. In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je genieten van je ontbijt. Heb je liever het ontbijt op je kamer?

Guesthouse Begijnhof is gesitueerd in het historisch pand Sint-Jan anno 1613. Dit pand, dat door de overheid als waardevol gebouw werd geklasseerd, is gelegen op een unieke plaats in Leuven, met name vlak tegenover de hoofdingang van het Groot Begijnhof.

Contacteer ons