Resultaten voor gastenkamers leuven

   
   
 
gastenkamers leuven
BB's' en chambres d'hôtes' in Leuven.
Op zoek naar een BB in Leuven? Hieronder heb je de keuze uit 7 chambres d'hôtes, gastenkamers en bed and breakfasts in Leuven. Met de opties aan de linkerkant kan je je selectie verder verfijnen. Lavan is gelegen aan de stadrand van Leuven.
De 10 beste BB's' in Leuven TripAdvisor.
ibis-hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan. Populaire categorieën in Leuven. Discount Hotels in Leuven. Moderne Hotels in Leuven. Downtown hotels in Leuven. Rustige Hotels in Leuven. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Town Hall Stadhuis.
Leuven Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
30000, / Prijs per woning 9p. Arrangementen: Actief door Leuven, Genieten in Leuven Wil je genieten van Leuven in een authentiek kader gelegen in een stiltegebied? Het Begijnhof Hotel ligt op wandelafstand van het historische centrum van Leuven en is omringd.
Gastenkamers in herenhuis: Bed Breakfast Alizée, Leuven.
Bed and breakfast, gastenkamers regio leuven Sprokkel.be.
Holsbeek: BB De Meidoorn Nieuwrode Holsbeek BB Het Rooj Sint-Pieters-Rode. Kortenberg: BB Aline Florentine Everberg Kortenberg BB Den Engel Erps-Kwerps. Leuven: Lodging at 8 Leuven Daniel's' BB Leuven Het Leuvens Hof Leuven BB Toets-en-Bord Leuven BB Lavan Leuven BB Sint-Jacob Leuven.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
Vakantieboerderijen gastenkamers Leuven goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 37 resultaten voor vakantieboerderijen gastenkamers Leuven. Sint-Maartenstraat 41, 3000 Leuven. 2 Schaus Maria. Vital Decosterstraat 96, 3000 Leuven. 3 Huis aan't' Water. Mechelsestraat 86, 3000 Leuven. 4 OUDE BROUWERIJ KEYSER CAREL. Lei 15, 3000 Leuven.
Bed and breakfast Nena Overnachten in een BB in Leuven.
De BB in Leuven is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De inrichting is strak met aandacht voor kleur en materialen. In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je genieten van je ontbijt. Heb je liever het ontbijt op je kamer? Op eenvoudige vraag wordt daarvoor gezorgd. Voor de gasten is er in de ontbijtkamer een microgolf, koelkast en een koffiemachine. De gastenkamers zijn gelegen op de eerste verdieping.

Contacteer ons