Resultaten voor autoloze zondag leuven

   
   
 
autoloze zondag leuven
Autovrije Zondag Leuven Leuven2030.
Autovrije Zondag Leuven. zondag 26/08 om 10u00 18u00. Op zondag 26 augustus 2018 is het gebied binnen de ring weer autovrij van 10 tot 18 uur. Zo komt er ruimte vrij om de stad op een andere manier te beleven.
Autovrije Zondag 30CC.
Tijdens de Autovrije Zondag zet 30CC de deuren van de mooiste gevel op de Bondgenotenlaan weer wagenwijd open. Bezoek de expo 150 jaar Schouwburg of neem een kijkje achter de schermen tijdens de geleide rondleidingen. Op de stoep vind je de pop-up bib en kan je genieten van een streepje muziek.
Leuven Autovrij UiT in Vlaanderen.
Hier vind je het programma met alle activiteiten, zoals een picknick op het Rector De Somerplein, fietstocht Ronde van Leuven, rollatortreffen, muzikale wandeling Iet me ziel, gratis bezoek aan M Museum Leuven, tweedehandsfietsenmarkt, gratis elektrische fietsen testen, loopfietsenparcours en veel meer. Meer praktische info op: http//www.leuven.be/leuvenautovrij.: zondag 26 augustus 2018. Grote Brocanterie tijdens Autovrije" zondag Leuven." Leuven, Fnac Leuven.
autoloze zondag Leven in Leuven.
Deze post werd getagd met autoloze zondag, autovrij. Comments Off on Leuven opnieuw autovrij op zondag 26 september 2010 op dit artikel. 28 juni: autoloze zondag in Leuven. Op 28 juni 2009 organiseert het Leuvense stadbestuur voor het eerst een autoloze zondag.
Autovrije Zondag Leuven2030.
zondag 27/08 om 10u00 18u00. Op zondag 27 augustus organiseert de stad Leuven, samen met vzw Mobiel21, de negende editie van de Autovrije Zondag in Leuven. Naar Leuvense gewoonte wordt het centrum op de laatste zondag van augustus helemaal autovrij.
Stad staat open voor uitbreiding Autovrije Zondag Leuven Regio HLN.
Foto Vertommen Gezinnen genieten te voet of met de fiets van de Bondgenotenlaan tijdens de vorige editie van de Autoloze Zondag. Leuven Nu zondag wordt de Leuvense binnenstad weer even helemaal autovrij. Op het programma een tachtigtal activiteiten die het publiek op een aangename manier bewust moeten maken van duurzame mobiliteit.
Stad herleeft tijdens Autoloze Zondag Leuven Regio HLN.
Leuven Het was voor ieder wat wils gisteren op Autoloze Zondag. Acht pleinen en tal van straten waren het decor voor al meer dan 80 activiteiten tijdens Autovrije Zondag, een organisatie van de stad Leuven samen met vzw Mobiel 21.
6 x Autoloze zondag UiT in Vlaanderen.
Mini's' zijn baas. Leuven, M Museum Leuven. Cursus of workshop. zondag 26 augustus 2018. Grote Brocanterie tijdens Autovrije" zondag Leuven." Leuven, Fnac Leuven. Markt of braderie. zondag 16 september 2018. Markt of braderie. zondag 16 september 2018. Garageverkoop en Rommelmarkt Autoloze Zondag.

Contacteer ons