Meer resultaten voor autoloze zondag leuven

   
   
 
autoloze zondag leuven
Stad staat open voor uitbreiding Autovrije Zondag Leuven Regio HLN.
Foto Vertommen Gezinnen genieten te voet of met de fiets van de Bondgenotenlaan tijdens de vorige editie van de Autoloze Zondag. Leuven Nu zondag wordt de Leuvense binnenstad weer even helemaal autovrij. Op het programma een tachtigtal activiteiten die het publiek op een aangename manier bewust moeten maken van duurzame mobiliteit.
Autovrije Zondag 30CC.
30CC Programma Autovrije Zondag. zo 27/08/2017 1100.: Dit evenement is gratis. Op zondag 27 augustus 11.00 18.00 uur doet 30CC weer mee aan de Autovrije Zondag Leuven. 30CC houdt een Grand Café voor de mooiste gevel van de Bondgenotenlaan: de Schouwburg.
Fietsenmarkt tijdens autovrije zondag Leuven Regio HLN.
Fietsenmarkt tijdens autovrije zondag. 11 augustus 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. De tweedehands fietsenmarkt is ondertussen een vaste waarde tijdens Leuven autovrij. Op zondag 27 augustus van 10 tot 12.30 uur kunnen verkopers en kopers terecht op de Tiensevest, voor het stadskantoor.
Autovrije Zondag Leuven2030.
zondag 27/08 om 10u00 18u00. Op zondag 27 augustus organiseert de stad Leuven, samen met vzw Mobiel21, de negende editie van de Autovrije Zondag in Leuven. Naar Leuvense gewoonte wordt het centrum op de laatste zondag van augustus helemaal autovrij.
Stad herleeft tijdens Autoloze Zondag Leuven Regio HLN.
Leuven Het was voor ieder wat wils gisteren op Autoloze Zondag. Acht pleinen en tal van straten waren het decor voor al meer dan 80 activiteiten tijdens Autovrije Zondag, een organisatie van de stad Leuven samen met vzw Mobiel 21.
6 x Autoloze zondag UiT in Vlaanderen.
Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt. zondag 26 augustus 2018. Grote Brocanterie tijdens Autovrije" zondag Leuven." Leuven, Fnac Leuven. Markt of braderie. zondag 16 september 2018. Garageverkoop en Rommelmarkt Autoloze Zondag.
autoloze zondag Leven in Leuven.
28 juni: autoloze zondag in Leuven. Op 28 juni 2009 organiseert het Leuvense stadbestuur voor het eerst een autoloze zondag. De stad doet dit samen met Netwerk Duurzaam Leuven. Op die dag zal de ring rond Leuven volledig autovrij gemaakt worden.

Contacteer ons