Zoeken naar autoloze zondag leuven

   
   
 
autoloze zondag leuven
Autovrije Zondag Leuven2030.
zondag 27/08 om 10u00 18u00. Op zondag 27 augustus organiseert de stad Leuven, samen met vzw Mobiel21, de negende editie van de Autovrije Zondag in Leuven. Naar Leuvense gewoonte wordt het centrum op de laatste zondag van augustus helemaal autovrij.
Autovrije Zondag 30CC.
30CC Programma Autovrije Zondag. zo 27/08/2017 1100.: Dit evenement is gratis. Op zondag 27 augustus 11.00 18.00 uur doet 30CC weer mee aan de Autovrije Zondag Leuven. 30CC houdt een Grand Café voor de mooiste gevel van de Bondgenotenlaan: de Schouwburg.
Stad herleeft tijdens Autoloze Zondag Leuven Regio HLN.
Leuven Het was voor ieder wat wils gisteren op Autoloze Zondag. Acht pleinen en tal van straten waren het decor voor al meer dan 80 activiteiten tijdens Autovrije Zondag, een organisatie van de stad Leuven samen met vzw Mobiel 21.
autoloze zondag Leven in Leuven.
28 juni: autoloze zondag in Leuven. Op 28 juni 2009 organiseert het Leuvense stadbestuur voor het eerst een autoloze zondag. De stad doet dit samen met Netwerk Duurzaam Leuven. Op die dag zal de ring rond Leuven volledig autovrij gemaakt worden.
Zon zorgt voor recordeditie autoloze zondag Leuven Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Vertommen Te voet, met de fiets of de buggy genieten Leuvenaars van het autovrije centrum. Leuven In totaal nemen dit jaar veertig steden en gemeenten mee aan autoloze zondag. Leuven gaf gisteren de aftrap van deze achtste editie, meteen een voltreffer.
6 x Autoloze zondag UiT in Vlaanderen.
Mechelen pakt het slim aan: onder de noemer Uit zonder UiTlaat combineert het een autoloze zondag met een cultuurmarkt die het komende seizoen in de kijker zet. De binnenstad is volledig autovrij gemaakt en wordt een groot marktplein waarop Mechelse huizen als DE MAAN, het CC, het Filmhuis en de bib shoppende culturo's' proberen te lokken.
Studenten moeten wijken voor autoloze zondag Leuven Het Nieuwsblad.
Maar de stad Leuven plande de dag een week later. Dat deden ze om overlappingen met andere evenementen, zoals de kermis in het stadscentrum, te vermijden. Hierbij hielden ze de mislukte autoloze zondag van vorig jaar, die samenviel met een koopzondag, in gedachten.
Leuven maakt zich klaar voor zesde autoloze zondag Leuven Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Leuven maakt zich klaar voor zesde autoloze zondag. 30/08/2014 om 0300: door mhl Print Corrigeer. Zondag wordt de zesde editie van Leuven Autovrij georganiseerd. In het hele gebied binnen de ring moet de auto wijken voor de voetganger en fietser.
Autoloze zondag Leuven te paard Arenbergruiters.
Wel op zondag 27 augustus krijg je de kans hiervoor! Die dag is het autoloze zondag in Leuven en maken we van de gelegenheid gebruik om deze mooie stad eens van op de rug van ons paard te bewonderen. Het juiste parcours ligt nog niet volledig vast, dus suggesties zijn zeker welkom.

Contacteer ons