Op zoek naar autovrije zondag leuven?

   
   
 
autovrije zondag leuven
Autovrije Zondag Leuven Leuven2030.
Autovrije Zondag Leuven. Autovrije Zondag Leuven. zondag 26/08 om 10u00 18u00. Op zondag 26 augustus 2018 is het gebied binnen de ring weer autovrij van 10 tot 18 uur. Zo komt er ruimte vrij om de stad op een andere manier te beleven.
Autovrije Zondag 30CC.
Op zondag 27 augustus 11.00 18.00 uur doet 30CC weer mee aan de Autovrije Zondag Leuven. 30CC houdt een Grand Café voor de mooiste gevel van de Bondgenotenlaan: de Schouwburg. Kom gezellig iets drinken of geniet van een kleine versnapering en luister ondertussen naar onze vintage interactieve jukebox en beleef het exclusieve gelegenheidsconcert van tekentalent Wide Vercnocke.
Autovrije Zondag Leuven op 26 augustus Politie Leuven.
Misschien hebben wij je verloren voorwerp gevonden. Autovrije Zondag Leuven op 26 augustus. Ma 21.08.2017 1007.: Elke laatste zondag van augustus is de Leuvense binnenstad voor één dag autovrij. Het gebied binnen de ring is autovrij tussen 10 en 18 uur.
Autovrije Zondag 30CC.
Tijdens de Autovrije Zondag zet 30CC de deuren van de mooiste gevel op de Bondgenotenlaan weer wagenwijd open. Bezoek de expo 150 jaar Schouwburg of neem een kijkje achter de schermen tijdens de geleide rondleidingen. Op de stoep vind je de pop-up bib en kan je genieten van een streepje muziek.
Stad herleeft op Autovrije Zondag Leuven Regio HLN.
Stad herleeft op Autovrije Zondag. ELEKTRISCHE FIETS CENTRAAL OP TIENDE EDITIE. ANDREAS DE PRYCKER. 27 augustus 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Vertommen Op de Bondgenotenlaan hebben voetgangers en fietsers vrij spel. Leuven De stad Leuven organiseerde gisteren voor de tiende keer Leuven Autovrij, stilaan een traditie op de laatste zondag van augustus.
Autovrije Zondag Leuven.
Wil je lid worden van Facebook? Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Autovrije Zondag Leuven. Georganiseerd door Stad Leuven. Zondag 27 augustus 2017 van 1000: 1800: UTC02. Meer dan een jaar geleden.
Meer dan 70 activiteiten op Autovrije Zondag Leuvenactueel.
Wat dacht je van een klankworkshop, een betoverend slaapconcert of een lekkere picknick? De bibliotheektoren en M-Museum Leuven bezoek je gratis tijdens Autovrije Zondag Leuven. Voor Leuven Autovrij leggen De Lijn en de stad Leuven op zondag 27 augustus extra pendelbussen in tussen het Wetenschapspark en het centrum van Leuven.
6x Autoloze zondag UiT in Vlaanderen.
Loos, luw of vrij: de graad van afwezigheid kan variëren, maar het staat vast dat er op zondag 16 september een stuk minder auto's' in het stedelijke straatbeeld zullen zijn. Autoloze zondag is intussen een traditie in grote en kleine steden in heel Vlaanderen én in Brussel.

Contacteer ons