Op zoek naar autovrije zondag leuven?

   
   
 
autovrije zondag leuven
Stad herleeft tijdens Autoloze Zondag Leuven Regio HLN.
Leuven Het was voor ieder wat wils gisteren op Autoloze Zondag. Acht pleinen en tal van straten waren het decor voor al meer dan 80 activiteiten tijdens Autovrije Zondag, een organisatie van de stad Leuven samen met vzw Mobiel 21.
Meer dan 70 activiteiten op Autovrije Zondag Leuvenactueel.
De bibliotheektoren en M-Museum Leuven bezoek je gratis tijdens Autovrije Zondag Leuven. Voor Leuven Autovrij leggen De Lijn en de stad Leuven op zondag 27 augustus extra pendelbussen in tussen het Wetenschapspark en het centrum van Leuven. Daarnaast is het voordelige winkelbiljet van 2 euro dit weekend niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag te koop.
6 x Autoloze zondag UiT in Vlaanderen.
Elke donderdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in Vlaanderen en Brussel te beleven valt. zondag 26 augustus 2018. Grote Brocanterie tijdens Autovrije" zondag Leuven." Leuven, Fnac Leuven. Markt of braderie. zondag 16 september 2018.
Autovrije Zondag Leuven2030.
zondag 27/08 om 10u00 18u00. Op zondag 27 augustus organiseert de stad Leuven, samen met vzw Mobiel21, de negende editie van de Autovrije Zondag in Leuven. Naar Leuvense gewoonte wordt het centrum op de laatste zondag van augustus helemaal autovrij.
Stad staat open voor uitbreiding Autovrije Zondag Leuven Regio HLN.
Op het programma een tachtigtal activiteiten die het publiek op een aangename manier bewust moeten maken van duurzame mobiliteit. Blijft de vraag: is de tijd rijp om ook in de deelgemeenten een Autovrije Zondag te introduceren? Als" daar een draagvlak voor is, dan staat de stad daar zeker open voor, zegt schepen Mohamed Ridouani sp.a. Autovrije Zondag is meer dan een gewoonte geworden in Leuven.
Autovrije Zondag 30CC.
30CC Programma Autovrije Zondag. zo 27/08/2017 1100.: Dit evenement is gratis. Op zondag 27 augustus 11.00 18.00 uur doet 30CC weer mee aan de Autovrije Zondag Leuven. 30CC houdt een Grand Café voor de mooiste gevel van de Bondgenotenlaan: de Schouwburg.
Autovrije Zondag Leuven.
In het verleden. Autovrije Zondag Leuven. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Autovrije Zondag Leuven. Georganiseerd door Stad Leuven. zondag 27 augustus 2017 van 1000: tot 1800: UTC02. ongeveer 9 maand geleden.

Contacteer ons