Op zoek naar autovrije zondag leuven?

   
   
 
autovrije zondag leuven
Autovrije Zondag 30CC.
Tijdens de Autovrije Zondag zet 30CC de deuren van de mooiste gevel op de Bondgenotenlaan weer wagenwijd open. Bezoek de expo 150 jaar Schouwburg of neem een kijkje achter de schermen tijdens de geleide rondleidingen. Op de stoep vind je de pop-up bib en kan je genieten van een streepje muziek.
Stad herleeft tijdens Autoloze Zondag Leuven Regio HLN.
Leuven Het was voor ieder wat wils gisteren op Autoloze Zondag. Acht pleinen en tal van straten waren het decor voor al meer dan 80 activiteiten tijdens Autovrije Zondag, een organisatie van de stad Leuven samen met vzw Mobiel 21.
Deze 41 steden en gemeenten maken straten autovrij op Autoloze Zondag Binnenland Nieuws HLN.
Door" autoloze straten worden steden en gemeenten niet alleen leefbaarder, maar duurzaam verplaatsen is ook goed voor het milieu en de gezondheid, klinkt het. De openbaarvervoermaatschappijen NMBS en De Lijn lanceren naar aanleiding van de Week van de Mobiliteit voordelige passen en op het MIVB-net kunnen reizigers op Autoloze Zondag gratis reizen. Het seizoen van de Autovrije Zondagen startte al op 26 augustus. Toen vond in Leuven de eerste Autoloze Zondag plaats.
Autovrije Zondag Leuven Leuven2030.
Autovrije Zondag Leuven. Autovrije Zondag Leuven. zondag 26/08 om 10u00 18u00. Op zondag 26 augustus 2018 is het gebied binnen de ring weer autovrij van 10 tot 18 uur. Zo komt er ruimte vrij om de stad op een andere manier te beleven.
Autovrije Zondag 30CC.
Op zondag 27 augustus 11.00 18.00 uur doet 30CC weer mee aan de Autovrije Zondag Leuven. 30CC houdt een Grand Café voor de mooiste gevel van de Bondgenotenlaan: de Schouwburg. Kom gezellig iets drinken of geniet van een kleine versnapering en luister ondertussen naar onze vintage interactieve jukebox en beleef het exclusieve gelegenheidsconcert van tekentalent Wide Vercnocke.
Grote Brocanterie tijdens Autovrije" zondag Leuven" Leuven UiT in Vlaanderen.
Markt of braderie. Grote Brocanterie tijdens Autovrije" zondag Leuven." Markt of braderie Antiek en brocante. Antiek Brocante Retro Vintage Verzamelingen Militaria Stockverkoop Tweedehandsmarkt. met tientallen activiteiten in het verkeersvrije Stadscentrum Programma op: www.leuven.be. Fnac Leuven Bondgenotenlaan 32 3000 Leuven. Hoe geraak ik hier?
Meer dan 70 activiteiten op Autovrije Zondag Leuvenactueel.
Wat dacht je van een klankworkshop, een betoverend slaapconcert of een lekkere picknick? De bibliotheektoren en M-Museum Leuven bezoek je gratis tijdens Autovrije Zondag Leuven. Voor Leuven Autovrij leggen De Lijn en de stad Leuven op zondag 27 augustus extra pendelbussen in tussen het Wetenschapspark en het centrum van Leuven.

Contacteer ons