Resultaten voor feestzaal leuven

   
   
 
feestzaal leuven
Omschrijving Eiland en Feestzaal Leuven DijleDelta ViRiX Projectontwikkeling.
Wie zijn we. Open menu Sluit menu. DijleDelta Eiland en Feestzaal Leuven. Eiland en Feestzaal Leuven DijleDelta. Als 1e fase van DijleDelta werden er 80 ruime appartementen gerealiseerd in een parkomgeving. Keizershoek 350/A 2550 Kontich. Keizershoek 350 A. 2018 ViRiX NV.
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
Feestzaal Leuven van 300 tot 10000.
Met zoveel inwoners en liefhebbers van de stad Leuven is het ook niet vreemd dat er een groot en divers aanbod aan feestzaal Leuven mogelijkheden te vinden is. Combineer de leuke elementen van de stad met jullie feestzaal Leuven feest.
Welkom: 3hoog Leuven.
Kom van 3hoog Leuven proeven, letterlijk en figuurlijk: we nodigen u uit op maandagavond 25 juni tussen 17.30u en 20.30u om kennis te maken met ons, de site en de mogelijkheden! Meer informatie vindt u hier. 3hoog Leuven Mechelsevest 90 3000 Leuven T 016 61 65 61 F 016 35 35 50 E info@3hoogleuven.be.
Camargue.
De Hoorn.
Zaalmedewerker Grand Café FLEXI-JOBBER. Wij zijn op zoek naar een dynamische zaalmedewerker m/v die met zijn/haar enthousiasme en de nodige dosis frisheid het team van ons restaurant wil komen versterken! Vacature zaalmedewerker flexi-job. broedplaats waar je kan werken, feesten en eten.
Feestzaal Leuven Alle Feestzalen in Leuven Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Van familiefeesten tot bedrijfsfeesten, wij maken elke bijzondere aangelegenheid tot een schitterend maatfeest. Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.
Feestzalen Bertembos.
Van harte welkom op de website van Bertembos. Neem een kijkje bij feestzalen en ontdek in welke zalen wij u kunnen ontvangen. Het fotoalbum geeft u een duidelijk beeld van de omgeving waarin wij u een onvergetelijk feest trachten te bezorgen.
Carpinus te Herent Leuven restaurant, hotel, brasserie, feestzaal en tuinterras.
Carpinus Leuven Herent. Carpinus te Herent Leuven restaurant, hotel, brasserie, feestzaal en tuinterras. Carpinus te Herent is uw adres als brasserie, hotel, lounge brasserie, feestzaal en tuinterras. De Carpinus winterkaart. Vanaf zaterdag 19 oktober stellen wij u onze winterkaart met wildsuggesties voor.
Lido Leuven Home. Lido Leuven Home.
Lido staat voor de grootste fuifzaal in het centrum van Leuven. Iedereen die in Leuven studeert of heeft gestudeerd zal zeker de Lido kennen en er onvergetelijke momenten hebben beleefd. Onze zaal staat niet alleen ter beschikking voor fuiven, maar kan voor iedere gelegenheid worden gehuurd.
Zalen verhuur Leuven goudengids.be.
8 Cuythoek Fuifzaal. Kapucijnenvoer 5, 3000 Leuven. Philipssite 6, 3001 Heverlee Leuven. Zaterdag 830: 1730.: Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. 11 Parochiecentrum Pacem. Hagelandstraat 4, 3012 Wilsele Leuven. Wilselsesteenweg 268, 3010 Kessel-Lo Leuven. Traiteurdiensten voor bij u thuis en voor bedrijven.
Home De Blauwe Schuit Leuven.
De voorwaarden hieronder gelden voor de huur van feestzaal De" blauwe schuit" gelegen te vismarkt 16, 3000 Leuven. Vragen en/of bedenkingen bij deze voorwaarden dienen schriftelijk te gebeuren via voorvermeld adres of via mail: info@deblauweschuit.be. De organisatoren tekenen voor ontvangst van deze voorwaarden bij de definitieve reservatie.

Contacteer ons