Resultaten voor feestzaal leuven

   
   
 
feestzaal leuven
Beste Feestzaal in Leuven.
Fonteinstraat 1, 3000 Leuven. Cafés in Leuven, Feestzalen in Leuven, Meeneem restaurant in Leuven, Restaurants in Leuven, Traiteurs in Leuven. Kloosterdreef 4, 3110 Rotselaar. Feestzaal in Rotselaar, Feestzalen in Rotselaar, Restaurants in Rotselaar, Tavernes in Rotselaar. Onze-Lieve-Vrouwplein 66A, 3020 Herent.
Welkom bij De Venkel.
Troeven van De Venkel. Feestzaal De Venkel in Kortenberg is niet enkel centraal gelegen tussen Leuven en Brussel, we hebben ook andere troeven. Een goede bereikbaarheid, grote privé parking en groene omgeving? Dat mag je alvast van je checklist schrappen!
Feestzaal Faculty Club Feestzaal huwelijk Feestzalen Trouwlocaties Trouwzalen.
Feestzaal in Vlaams Brabant: Faculty Club. Home Feestzaal Vlaams Brabant Feestzaal Faculty Club. Groot Begijnhof 14 Leuven. 016 32 95 00. Feestzaal in Vlaams-Brabant bij de begijntjes. Een feestzaal in Vlaams-Brabant binnen de ring van Leuven in het grote begijnhof.
Hotel Bremberg Haasrode Leuven Facilteiten feestzaal.
Bremberg centrum staat garant voor al uw culinaire feesten tot maximum 150 personen. Onze zalen staan ter uwer beschikking voor koffietafels, huwelijksfeesten, recepties, familiebarbeques., Gratis ruime parking en speelbos voor de kinderen. Boek uw kamer. voor uw conferentie. Bremberg Hotel Congrescentrum.
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel 5 mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
Feestzaal in Leuven en omgeving Sprokkel.be.
Bertem: Feestzaal Camargue Korbeek-Dijle Feestzalen Bertembos Bertem. Bierbeek: Feestzaal Berkenhof Bierbeek. Herent: Carpinus Herent. Keerbergen: The Lake Keerbergen. Kortenberg: Feestzaal De Venkel Kortenberg. Leuven: Mykene Leuven Kasteel de Bunswyck Leuven Restaurant De Notelaar Buken. Oud-Heverlee: Saint-Jean Oud-Heverlee De Bibliotheek Vaalbeek.
Berkenhof Bierbeek: Uw feest, onze zorg.
BEIDE DATA LENTEBUFFET HELAAS AL VOLZET! RESERVATIE MOORDDINER 20/04 WEL NOG MOGELIJK. Welkom in Berkenhof Bierbeek. Berkenhof is gelegen in een rustig natuurgebied, in de omgeving van Leuven en beschikt over een prachtig park met groot terras aan de vijver.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Lido Leuven Home. Lido Leuven Home.
Lido staat voor de grootste fuifzaal in het centrum van Leuven. Iedereen die in Leuven studeert of heeft gestudeerd zal zeker de Lido kennen en er onvergetelijke momenten hebben beleefd. Onze zaal staat niet alleen ter beschikking voor fuiven, maar kan voor iedere gelegenheid worden gehuurd.
Feestzaal Leuven Alle Feestzalen in Leuven Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Van familiefeesten tot bedrijfsfeesten, wij maken elke bijzondere aangelegenheid tot een schitterend maatfeest. Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.
Home De Blauwe Schuit Leuven.
De voorwaarden hieronder gelden voor de huur van feestzaal De" blauwe schuit" gelegen te vismarkt 16, 3000 Leuven. Vragen en/of bedenkingen bij deze voorwaarden dienen schriftelijk te gebeuren via voorvermeld adres of via mail: info@deblauweschuit.be. De organisatoren tekenen voor ontvangst van deze voorwaarden bij de definitieve reservatie.
Fuifzaal Albatros.
Fuifzaal Albatros is een fuifzaal uitgebaat door studenten, met als doel om zo goedkoop mogelijk een degelijke fuifzaal aan te kunnen bieden aan studenten en andere verenigingen. De zaal ligt in hartje Leuven en wordt uitgebaat door LOKO, de Leuvense studentenraad.

Contacteer ons