Resultaten voor feestzaal leuven

   
   
 
feestzaal leuven
Feestzaal Huren In Leuven Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor feestzaal in Leuven hebben we momenteel mogelijkheden. Feestzaal in Leuven, feestzaal leuven, zaal leuven, zaalverhuur leuven, zaal huren leuven, wat je ook nodig hebt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
Feestzaal Leuven van 300 tot 10000.
Met zoveel inwoners en liefhebbers van de stad Leuven is het ook niet vreemd dat er een groot en divers aanbod aan feestzaal Leuven mogelijkheden te vinden is. Combineer de leuke elementen van de stad met jullie feestzaal Leuven feest.
Feestzaal Leuven Alle Feestzalen in Leuven Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Van familiefeesten tot bedrijfsfeesten, wij maken elke bijzondere aangelegenheid tot een schitterend maatfeest. Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Vergaderen, feesten en/of culinair genieten met uw bedrijf of familie. Het kan allemaal bij Faculty Club. Faculty Club in Leuven is een unieke evenementenlocatie. Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al uw vergaderingen, recepties en personeelsfeesten.
Camargue.
Huwelijksfeest Leuven Het Posthof.
Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties. Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast Het Posthof een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Leuven.
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.
Lido Leuven Home.
Iedereen die studeert of heeft gestudeerd in Leuven kent de grootste fuifzaal van Leuven, De Lido. De Lido staat ter beschikking voor alle activiteiten. Je kan deze zaal huren voor fuiven alsook voor cantussen, recepties, privé feestjes of andere festiviteiten.
Omschrijving Eiland en Feestzaal Leuven DijleDelta ViRiX Projectontwikkeling.
Wie zijn we. Open menu Sluit menu. DijleDelta Eiland en Feestzaal Leuven. Eiland en Feestzaal Leuven DijleDelta. Als 1e fase van DijleDelta werden er 80 ruime appartementen gerealiseerd in een parkomgeving. Keizershoek 350/A 2550 Kontich. Keizershoek 350 A. 2018 ViRiX NV.
Feestzaal Leuven.
Voor al uw kleine diners vanaf 15 personen tot grote evenementen is Kasteel de Bunswyck de ideale locatie, uiterst gemakkelijk bereikbaar en toch rustig gelegen in een groen en mooi kader, met parking voor 250 wagens in de directe omgeving 80 parkings op het terrein zelf.
De mooiste feestzaal Leuven check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Leuven. De feestzalen in Leuven zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Leuven zelf.
Berkenhof Bierbeek: Uw feest, onze zorg.
Welkom in Berkenhof Bierbeek. Berkenhof is gelegen in een rustig natuurgebied, in de omgeving van Leuven en beschikt over een prachtig park met groot terras aan de vijver. De omgeving alleen geeft reeds het zalige gevoel van verpozing. Hoog niveau maar in een gemoedelijke sfeer, met oog voor detail is het streefdoel voor Steven Symons en Bruno Joaquina.

Contacteer ons