Zoeken naar leuven activiteiten

   
   
 
leuven activiteiten
Activiteiten Leuven vtbKultuur.
vtbKultuur Leuven Nieuws Activiteiten Lid worden Op de hoogte blijven. Zoek een activiteit. Afdeling Geen voorkeur. Blankenberge Blandia fotoclub. Brussel-Oost Evere, Haren en Schaarbeek. De Brandende Netel kruiden. Hasselt Luminé foto. Kant en Klaar kantklosgroep. Land van Rode. Lochristi Hermeline kunstgroep.
Groot Leuven Markant.
Deel deze pagina. Activiteiten van Groot Leuven. Naar het fotoalbum van Groot Leuven. Welkom op onze website Leuven, eeuwenoud, springlevend! Bruisende hoofdstad van Vlaams Brabant, oudste universiteitsstad van België en kunst en cultuur mekka met een prestigieus museum in het hartje van de binnenstad!
Activiteiten Of Holebi Jongeren Leuven.
Dan is of the place to be! Ons superenthousiast activiteitenteam zorgt voor een ruime waaier van leuke activiteiten. Jongeren tot en met dertig jaar vinden dus zo goed als zeker iets wat hen interesseert! Kom dus gerust eens een kijkje nemen en wie weet word jij de zoveelste fervente ofer in Leuven.
UiT in Leuven UiT in Leuven.
Zesde editie Amateurama: 9 genres, 29 partners, 30 activiteiten. Acteren of zingen, ook als je geen Nederlands spreekt? Dat kan, bij WISPER! Expo: Als ooit. Nog tot 29 april. Expo: Dirk Braeckman. Van 2 februari tot 29 april. Niet te missen. Depot Café: The Spectors GRATIS. Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, drinkt er eentje en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden. De geboorte van The Spectors bevindt zich in 2012. Een titelloze debuut-EP en eerste. Leuven is een stad voor sporters.

op 24-11-2017 open. op 25-11-2017 open. op 26-11-2017 open. op 27-11-2017 open. op 28-11-2017 open. op 29-11-2017 open. op 30-11-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Activiteiten Natuurpunt Leuven.
Zien Doen Visit Leuven.
UiT in Leuven. De UiT-agenda van Leuven. Innovatie in Leuven. Tips voor jouw trip naar Leuven. Tips van locals, bloggers en de redactie. Apps over Leuven. Leuven in 24u/48u. Ontdek de omgeving en de andere kunststeden. Iets mis met deze pagina?
Wat te doen in Leuven: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van pentahotel Leuven. Activiteiten in de omgeving van Park Inn by Radisson Leuven. Activiteiten in de omgeving van Ibis Leuven Heverlee. Activiteiten in de omgeving van Novotel Leuven Centrum. Activiteiten in de omgeving van Ibis Leuven Centrum.
Doen, Leuven UiT in Vlaanderen.
Leuven, De Maekerij. Cursus of workshop. Van 3 april 2018 tot 13 april 2018. Kids Days Leuven. Kessel-Lo Leuven, Middenschool Ter Beuken. Kamp of vakantie. Van 9 april 2018 tot 13 april 2018. Musicalkamp: Ridders en prinsessen. Leuven, Freinetschool De Zevensprong.
Activiteiten Zorg Leuven.
Taal kleurt de zorg. Over Zorg Leuven. Maaltijden aan huis. Over Zorg Leuven. Bestuur Zorg Leuven. Raadsleden Zorg Leuven. Agendapunten Algemene vergadering Zorg Leuven. Data vergaderingen Raad van Beheer Zorg Leuven. Verslagen algemene vergadering Zorg Leuven. Missie en visie van Thuiszorg.
3000 Leuven voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Van 15 november 2017 tot 15 april 2018. Leuven, M Museum Leuven. Spel of quiz. 1-20 van 80 resultaten. Wil je een beoordeling schrijven over een afgelopen activiteit? Ga rechtstreeks naar het beoordelingsformulier, schrijf een beoordeling en zoek in afgelopen activiteiten.
leuven: Activiteiten evenementen familie, kinderen, vrijgezel Wattedoen.be.
Van zaterdag 21 tot zondag 22 april 30cc/predikherenkerk Onze-Lieve-Vrouwstraat Leuven Kinderen 10. Woont u in de buurt van Leuven? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden!

Contacteer ons