Op zoek naar leuven activiteiten?

   
   
 
leuven activiteiten
Home JNM Leuven.
Het nieuwe werkjaar is begonnen! 25.09.16 Na de suppertoffe startdagen gaan we er weer vol tegenaan bij JNM leuven. We organiseren iedere maand een activiteit voor alle leeftijdsgroepen. Vergeet ook de iniwerking niet, die iedere schoolvrijdag doorgaat in het lokaal. We hopen iedereen terug te zien op onze knotsgekke, keitoffe, natuurmilieu gevulde activiteiten!
Activiteiten Leuven2030.
Tweede Duurzame dinsdag van Love Leuven: filmvoorstelling Demain. Van februari tot april organiseert Love Leuven één keer per maand een Duurzame dinsdag: die dag vinden er op twee locaties in Leuven duurzame evenementen plaats. Tweede Duurzame dinsdag van Love Leuven: workshop Maak lampje van oude fietslamp.
huisvandeMens Leuven deMens.nu Vlaams-Brabant.
En natuurlijk vind je ons ook terug als er gefeest wordtof organiseren we zelf al eens een feestje, als er iets te vieren valt. Niets menselijks is ons vreemd! terug naar boven. Op de hoogte blijven van huisvandeMens Leuven? Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Lijst kinderactiviteiten te Leuven en Vlaams Brabant? Spring in t Veld.
Meer weten 0 stemmen. dit is slechts een selectie van resultaten er zijn nog meer activiteiten in de nabijheid van Leuven te ontdekken op onze site! om alle andere activiteiten te ontdekken van dit type kinderactiviteiten dichtbij Leuven of uw woonplaats Zoeken.
Activiteiten Zwerfkat in Leuven.
Klik hier voor overzicht van onze eigen activiteiten. Klik hier voor een overzicht van de acties die voor ZIL worden georganiseerd in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel 5 september 2016 tem 24 december 2016. Deel deze pagina. c 2015 Zwerfkat in Leuven.
Activiteiten Dag van de Wetenschap. logo.
Archeologen en egyptologen van de KU Leuven nemen je mee naar het verleden. KU Leuven Radiohuis Leuven. Alle activiteiten op deze locatie. Archieven: stille getuigen van een Groote Oorlog. Alle activiteiten op deze locatie. Arduino NodeMCU Demo. Ingegno Maker Space.
Activiteiten SLAC/Conservatorium Leuven.
Vzw Artrium ondersteunt en promoot onze artistieke activiteiten. Muziek, woord en dans zijn podiumkunsten. Dankzij Artrium krijgen leerlingen van SLAC/Conservatorium de kans hun kunst zichtbaar en hoorbaar naar buiten te brengen. Artrium wil tevens de artistieke horizon van de leerlingen verruimen en biedt hen workshops, lezingen, masterclasses en culturele uitstappen aan. Door lid te worden van Artrium steun je de werking ten dienste van de leerlingen. Als lid krijg je korting op de optredens en toegang tot workshops en lezingen. Open les dansinitiatie. wo, 22/06/2016 1400.: Open les dansinitiatie. vr, 24/06/2016 1615.: Open les L3 klassieke dans. vr, 24/06/2016 1715.: za, 25/06/2016 1400.: za, 25/06/2016 1400.: Op zaterdag 25 juni tussen 14u en 17u30 zetten we de deuren van onze school wagenwijd open. Je kan er terecht voor algemene info over de opleidingen, en kan ook leraars spreken over hun vak. Daarnaast kan je genieten van vele optredens, de volledige namiddag doorlopend. Om 14u starten tevens de inschrijvingen voor nieuwe leerlingen. Alles gaat door in de hoofdafdeling te Leuven Dirk Boutslaan 60-62.
Meer dan 70 activiteiten op Autovrije Zondag Leuven Actueel.
Garages in Leuven. Immo in Leuven. Nieuws uit Leuven. Meer dan 70 activiteiten op Autovrije Zondag. 1 jaar geleden. door Kirsten Bosmans. Al voor de negende keer organiseert de stad Leuven samen met vzw Mobiel 21 Autovrije Zondag, op 27 augustus.
Leuven Ladies Groep Femma.
Voor leden bewaart Femma Ladies Leuven enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap naam en adres, geboortedatum, contactgegevens. Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard. Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.
Lokale dienstencentra Zorg Leuven.
32 16 27 26 43 info@kinderopvangleuven.be Kinderopvang Leuven. Over Zorg Leuven. Wij bieden zorg voor.: Maaltijden aan huis. Wij bieden zorg voor.: Waar vind je een lokaal dienstencentrum in uw buurt? Je kan bij ons terecht in drie lokale dienstencentra.: Lokaal dienstencentrum Ruelenspark. Lokaal Dienstencentrum Ter Putkapelle. Lokaal dienstencentrum Ter Vlierbeke. Concept lokaal dienstencentrum. In 1973 openden in Mechelen, Gent en Brugge de eerste lokale dienstencentra van Vlaanderen hun deuren. Ouderenzorg was toen nog een synoniem voor rusthuizen. In Mechelen, Gent en Brugge begreep men dat de tijd rijp was voor een aanbod op maat van actieve, zelfstandig wonende senioren. Via een pakket van informatie, diensten en activiteiten beoogde men deze mensen te activeren en te stimuleren tot zorg voor zichzelf en anderen, opdat zij zo lang mogelijk en op een kwaliteitsvolle manier op eigen benen zouden kunnen blijven staan.
Huis van het Kind Stad Leuven.
Opvoedkalender: Nieuwsbrief met activiteiten vanaf december tot midden januari. Schrijf je in voor een activiteit van Huis van het Kind. Het nieuwe Groeipakket. Rouw en verlies. Bezoek Huis van het Kind Leuven! Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Meer over onze netwerk-vzw. Huis van het Kind Leuven.
Welkom.
Driekant is een vereniging die activiteiten organiseert in en rond Leuven met een socioculturele inslag voor en door mannen die soms slapen met mannen. Driekant heeft als doel een sociaal netwerk uit te bouwen in een ongedwongen niet-commerciële sfeer. Bij Driekant is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, geaardheid of overtuiging.

Contacteer ons