Meer resultaten voor te doen in leuven

   
   
 
te doen in leuven
Zien Doen Visit Leuven.
Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Ontdek de stad. Te voet, per fiets of treintje. Alleen of in groep. Leuven in 24 uur. Muziek, film performance. Innovatie in Leuven. Tips voor jouw trip naar Leuven. Tips van locals, bloggers en de redactie.
Wat te doen in Leuven: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
13 van 62 dingen om te doen in de buurt van Leuven. 14 van 62 dingen om te doen in de buurt van Leuven. 15 van 62 dingen om te doen in Leuven. 16 van 62 dingen om te doen in de buurt van Leuven.
Ontspanning leuven Wattedoen.be.
Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis. M D W D V Za Zo Technopolis Technologielaan Mechelen Kinderen 4 31 km. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Vandaag van 7u tot 23u M D W D V Za Zo Natuurpunt Mavist Lt. Philippartstraat 6 Melsbroek Gratis Kinderen 24 km. M D W D V Za Zo Niet bekendgemaakte Mikhof 25 Brasscchaat Gratis Kinderen 22 km. M D W D V Za Zo Planckendael Leuvensesteenweg 582 Muizen Kinderen 27 km. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. V Legenturia Fun Entertainment Center Weiveldlaan 6 Zaventem Kinderen 1 22 km. Er zijn ook 23 rommelmarkten Leuven en omgeving deze week.:
Wat te doen in Leuven VISITFLANDERS.
Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te kunnen zijn dat uw bezoek aan onze website zo goed mogelijk verloopt. Menu Mijn reisgids Webwinkel. Wat te doen. Plan je trip. Meetings en evenementen. Taalkeuze menu sluiten. U bent hier. Wat te doen. Wat te doen in Leuven?
Bezienswaardigheden Leuven. Wat te doen in Leuven, België Zoover.
Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Leuven? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.
UiT in Leuven UiT in Leuven.
Op zaterdag 23 juni 2018 is het weer feest in Leuven en vindt de 33ste editie van De Langste Dag plaats. Een evenement dat door de jaren heen is uitgegroeid tot de grootste geanimeerde stadsbraderie van België. Denk hierbij aan straattheater, een artisanale markt, een kappersdorp, leuke kraampjes En dat allemaal in het verkeersvrije hart van de stad. Je weet niet waar eerst te kijken!
Leuven: Activiteiten evenementen familie, kinderen, vrijgezel Wattedoen.be.
Woont u in de buurt van Leuven? Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden! Nieuwbrief voorbeeld voor Leuven. Schrijf u in! Inschrijven met Facebook. Inschrijven met Google. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis.
Doen, Leuven UiT in Vlaanderen.
Van 19 april 2018 tot 21 juni 2018. Heverlee Leuven, oude Gemeentehuis van Heverlee. 1-20 van 806 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn. Bewaar deze zoekopdracht. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! UiT in het Weekend. 5 tips om je warm te maken voor het weekend. WK op groot scherm. Tous ensemble tot aan de finale! 6 zomerbars met een plus. Cultureel verantwoord terrassen yes, we can! Op stap met pap, 6 tips. Vaderdag: doen is het nieuwe kopen.
Buurtnetwerk hoplr.
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan. di 26 jun 1000.: 5th World Urbanisms Seminar. Kasteelpark Arenberg 1. do 28 jun 830.: do 28 jun 2000.: Het Groot Verlof: Beleuvenisse. Professor Van Overstraetenplei. vr 13 jul 1800.: Het Groot Verlof: Beleuvenisse. Professor Van Overstraetenplei. vr 20 jul 1800.: Het Groot Verlof: Beleuvenisse. Professor Van Overstraetenplei. vr 27 jul 1800.: LEOPOLD VANDERKELENSTRAAT 28. do 02 aug 1730.: Kunst en design. Zomerschool Leuven 2018.

Contacteer ons