Op zoek naar hotel leuven?

   
   
 
hotel leuven
Brand in Theater Hotel kost vrouw het leven Leuven Regio HLN.
Ze laat twee kinderen achter. Omstreeks" 8 uur vanmorgen brak er brand uit in een kamer van een hotel in de Bondgenotenlaan in Leuven. De brand bleef beperkt tot deze ene kamer maar eiste een dodelijk slachtoffer. Het gaat om een vrouw van 47 jaar uit Leuven.
Begijnhof Hotel Leuven TravelBird.
Begijnhof Hotel Leuven. Begijnhof Hotel Leuven. Hotel 1 of 2 nachten Leuven. per persoon vanaf 3950., Uniek overnachten: 2 of 3 dagen in een viersterrenhotel in het Groot Begijnhof in Leuven, met ontbijt, een proeverij van 3 tapbieren en toegang tot fitnessruimte.
Hotel Malon Leuven.
A stylish hotel located in the heart of Leuven. A personal welcome and friendly service will make sure you quickly feel at home. Peerless comfort service. An hidden paradise in Belgium. Find out why you have to come to Leuven in 2017.
Home De Pastorij.
Het rijke cultuurprogramma van Het Nieuwstedelijk, 30CC, Depot, en nog zoveel meer evenementen! Je kan dit volgen op de Facebookpagina De Pastorij Leuven. Impressie van De Pastorij. Zie alle fotos. Hotel De Pastorij. 5 3000 Leuven. 32 016 822 109.
Reserveer uw verblijf.
Book your stay.
Hotel Leuven Boardhouse Overnachten Leuven HeverleeBoardhouse Hotel.
Brouwerij De Kroon. Inclusief ontbijt voor 2 personen. The Boardhouse bikes, a free hotel service for our guests! Jules Vandenbemptlaan 6. 32 0 16 31 44 44. Lodewijk Engelbertus Arenbergplein 1. 32 0 16 31 44 44. Vandenbemptlaan 6, B-3001 Leuven, België.
Hotel Leuven Park Inn by Radisson Leuven Hotel.
Leuven hotel biedt u een vertrouwd en aangenaam verblijf direct naast het Centraal Station. Park Inn by Radisson Leuven is een modern en trendy hotel slechts enkele stappen verwijderd van het Centraal Station Leuven en het Martelarenplein. Het is perfect gelegen om de stad te verkennen op culturele bezienswaardigheden, restaurants, bars en universiteiten.
De 10 beste hotels accommodaties in Leuven, België hotels in Leuven.
Koffie is uitmuntend bij Onam is de Parijsestraat. De Leuven kaart is aan te raden. Hotels die gasten geweldig vinden in Leuven. Hotel New Damshire. Mooi hotel in het oude centrum van Leuven. Rustige omgeving weinig verkeer Mooie schone kamers.
Hotel Tafelrond gaat eindelijk open Leuven Het Nieuwsblad.
13/07/2017 om 1600: door Hannelore Smitz Print Corrigeer. Leuven Een jaar na de opening van het Tafelrond op de Grote Markt in Leuven, kan nu ook het hotel genaamd The Fourth officieel de deuren openen. Op 31 juni vorig jaar werd met een groot feest waarbij zelfs een klank en lichtspel kwam kijken, de opening van het prestigieuze restaurant Tafelrond, hotel The Fourth en een opnamestudio aangekondigd.
Theater Hotel Leuven-centrum 3 Leuven, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Vraag, voor je Leuven gaat ontdekken, in het hotel naar het gratis bundeltje over Leuven. Het bevat niet alleen wat historische uitleg over de belangrijkste gebouwen, maar ook adressen van eetgelegenheden en een plannetje van de binnenstad. Beleef meer dan een weekend!
Hotel Mille Colonnes Leuven.
Direct gelegen aan het stationsplein in Leuven. Kamer kamer 10 was relatief groot, met 2 enkele bedden. Het hotel is gelegen in een historisch gebouw aan het stationplein, direct boven restaurant de Klimop, alwaar het ontbijt ook genuttigd wordt. Omdat de aankomst savonds was heb ik de avond maaltijd in het restaurant de klimop genuttigd hetgeen ik kan aanbevelen.

Contacteer ons