Meer resultaten voor begijnhof leuven

   
   
 
begijnhof leuven
Begijnhof Hotel Leuven, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Begijnhof Hotel. Zakenhotels in Leuven. De beste familiehotels in Leuven. Eco-hotels in Leuven. Luxehotels in Leuven. Romantische hotels in Leuven. 4-sterren hotels in Leuven. 3-sterren hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan. Populaire categorieën in Leuven.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Begijnhof Hotel België Leuven Booking.com.
De juiste accommodatie nog niet gevonden? We hebben accommodaties zoals Begijnhof Hotel gevonden die andere gasten goed vonden. pentahotel Leuven 4-sterrenhotel. pentahotel Leuven" Het pentahotel Leuven ligt midden in het historische centrum van Leuven en beschikt over een fitnesscentrum en een eigen bar.
Groot Begijnhof Leuven Wikipedia.
De naam van de wijk waar het begijnhof zich situeert, Ten Hove, en de oude naam voor het gedeelte op de linkeroever van de Dijle Aborg Oude Burcht lijken te wijzen op een oudere bewoning, misschien het hof van de eerste graven van Leuven.
Groot Begijnhof Leuven Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
5-sterren hotels in Leuven. 4-sterren hotels in Leuven. 3-sterren hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan. Populaire categorieën in Leuven. Goedkope Accommodatie in Leuven. Moderne Hotels in Leuven. Rustige Hotels in Leuven. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Groot Begijnhof.
Groot Begijnhof Visit Leuven.
In 1998 is het Groot Begijnhof samen met 12 andere Vlaamse begijnhoven erkend als werelderfgoed van de Unesco. Je kan het gratis bezoeken. Permanent toegankelijk, met respect voor het privé karakter van dit KU Leuven woonerf. Opgelet: moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en met buggy's.'
Faculty Club Vergaderen, feesten en gastronomisch dineren.
Faculty" Club is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor netwerking tussen academici en ondernemers. Faculty Club verzorgt een unieke congres en restaurantservice." Groot Begijnhof 14 3000 Leuven 32 16 32 95 00 info@facultyclub.be BE 0860.258.455. Business to Academia. Historiek Groot Begijnhof.

Contacteer ons