Zoeken naar bezienswaardigheden leuven

   
   
 
bezienswaardigheden leuven
De 10 beste bezienswaardigheden in Leuven TripAdvisor.
17 van 29 Bezienswaardigheden en monumenten in Leuven. 18 van 29 Bezienswaardigheden en monumenten in Leuven. 19 van 29 Bezienswaardigheden en monumenten in Leuven. 20 van 29 Bezienswaardigheden en monumenten in Leuven. 21 van 29 Bezienswaardigheden en monumenten in Leuven.
Bezienswaardigheden Visit Leuven.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Skip to search. Facebook instagram Twitter. Deel deze pagina.: Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20. elke dag 10u-17u. Facebook instagram Twitter. Leuven Convention Bureau.
Bezienswaardigheden Leuven. Wat te doen in Leuven, België Zoover.
M Museum Leuven. Leuven, 02, km tot centrum. Informatie over Leuven. Vraag en Antwoord Leuven. Bestemmingen in de buurt. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Leuven? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt.
Grote Markt Leuven: bezienswaardigheden in omgeving.
Je bent hier. Grote Markt Leuven: bezienswaardigheden in omgeving. Over het Stadhuis, Sint-Pieterskerk, gildenhuizen en meer. De Grote Markt bevindt zich op één van de meest historische plaatsen van Leuven en bestaat in zijn huidige ontwerp reeds sinds de 14de eeuw.
Bezienswaardigheden Leuven: twee wandelroutes.
In deze gratis reisgids ontdek je alle voornaamste bezienswaardigheden van Leuven en dit via een stadswandeling en een bierwandeling. Een dagje vullen met Leuvense bezienswaardigheden is géén probleem. Speciale aanbiedingen in Leuven. Geniet van een uitzonderlijk kloosterverblijf in het Hotel Martin's' Klooster met charmekamers in een uniek eeuwenoud kader.
Leuven bezienswaardigheden top 10.
Leuven is vooral ook een levendige studentenstad, waar de Katholieke Universiteit Leuven als n van de belangrijkste universiteiten van de gehele Benelux gevestigd is. Steeds meer Nederlandse toeristen ontdekken Leuven dankzij de sfeervolle binnenstad ook als bestemming voor een stedentrip. Top 10 bezienswaardigheden van Leuven.
Wandeling Leuven, wandelen langs bezienswaardigheden Leuven met wandelroute.
Prima wandeling met een bezoek aan de mooiste stukjes van Leuven. Beschrijving is prima te volgen. Twee tips: de aanduiding van bezienswaardigheden soms wat naar voren halen, omdat je het nu soms pas leest als je er al voorbij bent.
Bezienswaardigheden in Leuven Citytrip bestemmingen Citytrip.
3000 Leuven Web. Bezienswaardigheden De Bibliotheektoren. Al decennialang bepaalt De Bibliotheektoren de skyline van Leuven. Tijdens een bezoek aan de vijf verdiepingen kom je meer te weten over de turbulente geschiedenis van de universiteitsbibliotheek en de invloed ervan op Leuven.
Lijst van bezienswaardigheden in Leuven Wikipedia.
Het historische stadscentrum van Leuven kent tal van bezienswaardigheden. Het stadhuis op de Grote Markt, gebouwd in Brabantse laat gotiek. Drie bouwmeesters waren verantwoordelijk voor de werken, die plaatsvonden tussen 1439 en 1469: eerst Sulpitius van Vorst, die stierf in 1439, daarna Jan II Keldermans, die in 1445 overleed, en tot slot Matthijs de Layens.

Contacteer ons