Meer resultaten voor concerten leuven

   
   
 
concerten leuven
Concertvereniging Luca.
Een overzicht van de komende concerten vind je via de concertagenda. Een bestelformulier kan je hier downloaden, invullen en terugsturen naar concerten.lemmens@luca arts.be. Over de concertvereniging. De concertvereniging opteert voor.: een combinatie van continuïteit, diversiteit en vernieuwing. een open" cultuurhuis" met regionale uitstraling in een open en permanent debat met een divers publiek. samenwerking met partner-organisaties. een kunsteducatieve missie. creatie van nieuw werk. zowel gevestigd als jong talent. Verschillende koren en orkesten van de hogeschool werkten mee aan de realisatie van CD's' met o.a. creaties van Vlaamse componisten en werk van gewezen directeurs van de campus Lemmens. Associatie KU Leuven.
Huiskamerconcerten Leuven Jazz.
Leuven Jazz Huiskamerconcerten. Op de slotzondag, 25 maart, serveren Appeltuinjazz en 30CC je maar liefst 13! De huiskamers zijn bovendien zo gekozen dat je meerdere concerten in diverse jazzstijlen kan combineren. De plaatsen voor alle concerten zijn beperkt. Je reserveert dus best tijdig, én voor elk concert dat je wil bijwonen.
Concerten leuven Wattedoen.be.
Wat te doen op Allerheiligen 1ste nov? Concerten Deze week Leuven en omgeving. Hommage Brel Deluxe. Van zondag 4 tot maandag 5 november 30cc/schouwburg Bondgenotenlaan 21 Leuven. Woensdag 31 oktober Caf t Wit Paard Heist Goor Pastoor Mellaertsstraat 4 Heist-op-den-Berg Gratis 30 km.
Klassieke muziek, Concert, 3000 Leuven Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Violet is een orkest met een project: Violet speelt om te delen. Het atypische Leuvense orkest schenkt sinds 2004 alle opbrengsten van concerten en cd-verkoop aan een zusterproject in Bloemfontein, Zuid-Afrika: het Bochabela String Orchestra. De orkesten waren meermaals elkaars gast en het meest tastbare resultaat van hun vriendschap is de cd GRENZELOOS. Deze samenwerking ligt aan de basis van. Leuven, LUCA Campus Lemmens.
UHO Universitair Harmonieorkest.
Dit jaar spelen we een concert in Leuven tvv het KIDfonds en een concert in Lier tvv het Woonhulpproject voor vluchtelingen regio Lier. Vind hier meer informatie en hopelijk mogen we je verwelkomen op een van deze concerten. In het tweede semester vinden onze jaarlijkse aulaconcerten plaats.
Klassieke muziek, Concert, Leuven UiT in Vlaanderen.
Naast een fikse portie literatuur staan er ook heel wat workshops en lezingen op het programma. Gent, Brussel en Antwerpen maken plaats voor knotsgekke instrumenten en wonderlijke concerten. Theater, muziek, film, dans, beeldende kunst én een bruisend kinderfeest in de Brugse binnenstad.
Concert, Leuven UiT in Vlaanderen.
Orange Factory Het Depot. Leuven, Muziekcentrum Het Depot. vrijdag 9 november 2018. Focus op modern klassiek Philip Glass more Masayoshi Fujita Jp. 1-20 van 181 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn. Bewaar deze zoekopdracht. UiT in het Weekend. Vier tips om je warm te maken voor het weekend. Wat te doen op 1 november? 6 tips voor wie naar het kerkhof wil of net niet. Wat te doen tijdens de herfstvakantie? Zeven familievriendelijke festivals. Big Bang Festivals. Avontuurlijk muziekfestival voor families. Voor early adopters én digi-nerds. De 5 ingrediënten voor een bangelijk griezelfeest. Film Fest Gent. Hongaarse parels en Belgisch talent. 5 knisperende najaarswandelingen. Geniet van de laatste zon! Niet te missen. Wat te doen op Allerheiligen? Aan geestige activiteiten geen gebrek op deze feestdag. Check onze tips voor een bangelijk Halloween. Van racen met zombies tot kajakken in een pompoen. Naast een fikse portie literatuur staan er ook heel wat workshops en lezingen op het programma. Gent, Brussel en Antwerpen maken plaats voor knotsgekke instrumenten en wonderlijke concerten.
Zomer van Sint-Pieter 2018 30CC.
Voordelige concertpas 10 concerten of festivalpas 35 concerten beschikbaar vanaf 26 juni aan 30CC/Ticketbalie niet online of telefonisch. De passen kan je delen met meerdere personen, maar ze geven je geen voorrang om het festival bij te wonen. Download Zomer van Sint-Pieter pdf, 5 Mb. Je vindt de brochure ook in al onze zalen, de Bib Leuven, dienst Toerisme.
Betalende concerten Het Groot Verlof geen hit Leuven Regio HLN.
We moeten de bezoekers ook de tijd geven om te wennen aan de nieuwe zomer van Leuven. De betalende concerten zijn nieuw in het aanbod en horen niet bij de gratis Beleuvenissen. Misschien bieden we teveel gratis aan tijdens de zomer, misschien moeten we de betalende concerten bijsturen.
Object moved.
Concerten Het Depot.
Eén van de aanvoerders van de neo-soul beweging in ons midden. Galaxie's' Nightshift X. Op woensdag 31 oktober kloppen de heren van Discobar Galaxie voor een tiende keer overuren in Het Depot. De dag erop krijgt iedereen een dag congé payé.
Leuven Concerts, Festivals, Tickets, Gigs Tour Dates 2018 Songkick.
Tuesday 13 November 2018. Het Depot, Leuven, Belgium Martelarenplein 12. Het Depot, Leuven, Belgium Martelarenplein 12. Wednesday 14 November 2018. Het Depot, Leuven, Belgium Martelarenplein 12. Mauger and Jaguar Jaguar. Café Entrepot, Leuven, Belgium Vaartkom 4. Thursday 15 November 2018.

Contacteer ons