Op zoek naar nieuwjaar leuven?

   
   
 
nieuwjaar leuven
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Oudjaar 2017: enkel op 31/12/2017 5 gangen menu.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven. Bel ons: 32 16 29 10 10 Mail ons: info@bchotel.be. Frequently Asked Questions. Foodbar Ten Hove. Zon in het Begijnhof. Lekker Leuven Arrangement. Cultuur met M. Blog 1: Een Nieuw Begin.
Wat te doen op oudjaar 2017.
Keuze om uit te gaan is er genoeg: fuiven in cafés, feesten in danstempels, een party in openlucht met zicht op het vuurwerk? Geloof ons vrij: kies je een van onderstaande oudejaarsfeestjes, dan neem je afscheid van 2017 in stijl.
Home page Leuven Countdown.
Prijs Walking Dinner: 75 per persoon 23.30U BELEEF DE COUNTDOWN OP DE OUDE MARKT, OP ONS TERRAS GENIETEND VAN EEN GLAASJE CHAMPAGNE U AANGEBODEN DOOR BAR NINE OM 0.30U ZETTEN WE HET FEEST VERDER MET DJ MATT HANSSEN! Inkom feest: 5 per persoon. NYE @ Karement. 31 st december 2017. Vier nieuwjaar in de Karement. Na Leuven Countdown.
Oudjaar Domus.
Zeebaars met wintergroentjes en gebakken krieltjes in citroenthym. Lamskroontje met rozemarijnsaus, wintergroentjes en aardappelgratin. Panna cotta van advocaat, tiramisu met lange vingers en Baileys en crème brûlée met sinaasappel en kaneel. Bij het nemen van de volledige menu zonder aanpassingen, 1 glas bubbels gratis!
7 plekken om Oudejaarsavond te vieren.
Als Leuven iets viert, dan vieren ze het goed. Na de zonsondergang transfomeert de Oude Markt naar een bruisend plein met brullende en gierende feestgangers. Via Leuven Countdown kan je terecht op de clubs en cafés waar jij een topavond kan beleven.
LEUVEN: 7e editie Countdown Leuven op oudjaar Leuvenactueel.
LEUVEN: 7e editie Countdown Leuven op oudjaar. De Oude Markt maakt zich op voor de zevende editie van de traditionele Leuven Countdown. Dit jaar komt er terug een stijlvol brugpodium, aldus vzw Oude Markt die van de Countdown een mooie traditie heeft gemaakt.
3.000 Nepalezen vieren Nieuwjaar. 2075 Leuven Regio HLN.
Leuven De Nepalese gemeenschap in Leuven heeft zaterdag Nepalees Nieuwjaar gevierd op het Leuvense Martelarenplein. Volgens hun kalender werd het zaterdag 2075. In Leuven wonen zo'n' 3.000 Nepalezen. Zaterdag om 14 uur werd het gratis festival plechtig geopend in aanwezigheid van eregenodigden uit diverse politieke kringen en verenigingen.
oudjaar Leven in Leuven.
Sfeerbeelden van Leuven Countdown.: Fotos door Doncarlito Pictures. Geschreven door Carolien Coenen en gepost op 17 januari 2013 onder Fotografie, Party. Deze post werd getagd met leuven countdown, nieuwjaar, oudjaar. Er zijn geen reacties op dit artikel. Countdown Leuven Editie 3 31/12/2010.
Nepalezen houden eerste publieke nieuwjaarsfeest Leuven Het Nieuwsblad.
Nepalezen houden eerste publieke nieuwjaarsfeest. 16/04/2018 om 0257: door jph. De Nepalese gemeenschap van België vierde zaterdag nieuwjaar. Ze deed dat in Leuven, waar veel Nepalezen wonen. Het is de eerste keer dat de Nepalezen nieuwjaar vieren in het openbaar in België.
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Nieuwjaar vieren in Leuven.
Het Begijnhof Hotel laat u genieten van die speciale avond in de feeërieke omgeving van het Oude Begijnhof. Laat u verrassen door ons oudejaarsmenu waarna u een avondwandeling kan maken of de sfeer opsnuiven op de markten in Leuven op 5 minuten wandelafstand. s Morgens nodigen wij u uit voor een champenoise-ontbijt in het 13e Eeuwse Karrehuis. Voor 135 pp op basis van een dubbele kamer bieden wij u.: Een overnachting in een sfeervolle tweepersoonskamer.; Een verzorgd 5-gangendiner met muzikale begeleiding start om 19u; het diner is inmiddels volzet! Een relaxmoment in onze privésauna o.b.v.b.; Champenoise-ontbijt in het 13e eeuwse Karrehuis.; Gratis gebruik van fietsen o.b.v.b.; Optionele drankenformule aan 2450, p.p.: 1/3 fles Boschendal Chenin Blanc. 1/3 fles Boschendal Lanoy Cabernet Sauvignon Merlot. Water: Plat en Bruisend. Single suite: 240. Double suite: 310. Op basis van beschikbaarheid kan dit arrangement enkel op 31/12 gereserveerd worden. Wil u genieten van dit arrangement of heeft u speciale wensen, stuur dan een mail naar info@bchotel.be en vermeld NIEUWJAAR.

Contacteer ons