Zoeken naar leuven

   
   
 
leuven
CityZine Fine selection for fine people.
Paasfeesten Leuven Dans kleurt de lente!
De buitenlandse groepen hebben hun reis naar Leuven geannuleerd om wille van de terreurdreiging. Daarom zijn de voorstelling van 25/3 en 28/3 afgelast. Zaterdag 26/3 dansen we wel in de straten en op de Grote Markt. Paasfeesten Leuven 2016 beëindigd.
Meteovista Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.
Leuven Het Nieuwsblad.
Bouw fietsspiraal loopt opnieuw vertraging op. Het zit de stad Leuven en de NMBS niet mee met de bouw van de fietsspiraal aan het station van Leuven, want opnieuw loopt het project vertraging op. Deze keer ligt een faillissement van de aannemer aa.
UZ Leuven.
Van 9 juli tot 2 september zijn op de E314 de op en afrit aan campus Gasthuisberg afgesloten. Infosessies, lezingen, jobbeurzen en andere evenementen. Bekijk alle evenementen. NIeuwsberichten en artikels. Lees meer nieuws. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.
Buienradar.be Weersverwachting voor Leuven.
Tijd Temp Gevoel Wind Buien Neerslag Zon. Bekijk alle dagen 5-daagse verwachting per uur. Zonsopkomst en zonsondergang. De zon gaat om sunrise op in Leuven. De zon gaat om sunset onder in Leuven. Weer voor Leuven, Vlaams-Brabant, België wordt opgehaald.
Starters zelfstandigen Leuven.
Interleuvenlaan 10, 3001 Heverlee. Ondernemingsloket 016 74 60 88. Sociale zekerheid zelfstandigen 016 74 60 80. Vennootschapsbijdrage 016 74 60 80. Pensioen zelfstandigen 03 613 36 10. Ma-vr: 9u-12u en namiddag enkel op afspraak. Stel een vraag maak een afspraak.
Visit Leuven.
Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek Leuven in 242: minuten. Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek de Leuvense kerken. Nu met extra info in de kerk. Ontdek Leuven per fiets. Vanuit Leuven sta je zo in t groen.
Leuven Zingt! Startpagina.
om 19 u 30. Vlaanderen Zingt in Leuven vzw. p/a Leo Dartelaan 4. GSM: 0473 99 13 55. Tel: 016 22 95 49. Horeca Oude Markt Leuven. Rode Kruis Vlaams-Brabant. Belgian Network Solutions. Friet en broodjesstand Serr. Meer info over de zomertournee.
Leuven Leest Platform voor ontmoetingen tussen Leuvense lezers.
Juli Zeh Het zullen jouw buren maar wezen. Leestip van Linda Wouters Lichtelijk verslaafd. Ontdek alle toffe. leesplekken in Leuven. Een gezellig bankje in een park, een gezellige stoel in een boekenwinkel of een rustige plek in één van onze bibliotheken.
Object moved.
UiT in Leuven UiT in Leuven.
Leuven is een stad voor sporters. Geen duit, toch UiT! Bekijk de volledige agenda. Over UiT in Leuven. Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief boordevol tips. UiT in Leuven Privacy. Onze website maakt gebruik van cookies, die je een betere bezoekerservaring bieden.

Contacteer ons