Zoeken naar hotels in leuven belgie

   
   
 
hotels in leuven belgie
Book your stay.
De 10 beste hotels in Leuven 2018 met prijzen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Hotels in de buurt van University Library Bell Tower. Hotels in de buurt van Great Market Square Grote Markt. Hotels in de buurt van Leuven Train Station. Hotels in de buurt van M Museum Leuven.
De 10 beste hotels accommodaties in Leuven, België hotels in Leuven.
Bekijk onze Het" beste van-lijsten" om de best beoordeelde accommodaties van Leuven te ontdekken gebaseerd op 27.956 beoordelingen van echte gasten. De beste hotels in Leuven. Gebaseerd op 20.140 gastenbeoordelingen. Boutique Hotel Löven. 1 van de 27 hotels in Leuven.
Hotels: The Lodge Group Historische hotels.
Onze ontbijtruimte is ongetwijfeld de mooiste ruimte in het Theater Hotel Leuven. In deze prachtige zaal, met zicht op de mooie bondgenotenlaan, kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de prijs begrepen. Wordt Lodge Member en geniet van de laagste prijs in de hotels!
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur. Oh ja, we zijn bovendien gevestigd in een erkend stiltegebied middenin van UNESCO werelderfgoed. Gratis High Speed Wifi. Leuven, eeuwenoud, springlevend!
Hotels in Leuven vanaf 1620, Boek rechtstreeks!
Op deze pagina treft u onze selectie aan van hotels in Leuven. De genoemde prijzen zijn per kamer voor het gehele verblijf in het hotel in Leuven van uw keuze. Sorteer de hotels in Leuven op Selecteer. Afstand tot centrum.
Goedkope hotels in Leuven Beste aanbiedingen.
Goedkoop hotel in Leuven reserveren? Op deze pagina vind je ons aanbod van hotels in Leuven. Maak je keuze en bekijk de deals, arrangementen en last minutes van jouw favoriete hotel in Leuven. Of je nou een nachtje, midweek of weekendje weg wilt, er zit altijd een leuk hotel in Leuven voor jou bij!
Logies Visit Leuven.
Alfons Smetsplein 7. Jean-Baptiste Van Monsstraat 9. Graaf De Grunnelaan 6. Grote Markt 5. Toets en Bord. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20. elke dag 10u-17u. Facebook instagram Twitter. Leuven Convention Bureau.
Hotels Leuven tot 78% Vind nu uw ideale, goedkope hotel trivago.be. trivago. trivago.
Onze ontbijtruimte is ongetwijfeld de mooiste ruimte in het Theater Hotel Leuven. In deze prachtige zaal, met zicht op de mooie bondgenotenlaan, kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de prijs begrepen. Meer Top Hotels. ibis budget Leuven Centrum.
Martins Hotels.
U kunt er op de oevers van de Dijle gezapig ontspannen op de terrasjes en de mooi aangelegde tuinen. Het is de ideale uitvalsbasis om Leuven te ontdekken: de universiteitsstad, de historische sites, de rijke cultuur en de levenskunst die eigen is aan de stad, vooral als de zon van de partij is. Als u een uitzonderlijke locatie zoekt voor uw seminaries en vergaderingen, dan zit u goed bij ons. Martins Klooster beschikt over een conferentiecentrum en drie vergaderzalen met de modernste apparatuur en alle nodige comfort. Martins Klooster kreeg in 2012 het EMAS en het ISO 14001-kwaliteitslabel en in 2014. De Groene Sleutel voor zijn vooruitstrevend milieumanagement. Uit eten gaan. Een reservering annuleren. Een partijtje golfen. Vergaderen in stijl. Bijwerken uw profiel. Schrijf in op onze nieuwsbrieven. MEER WETEN OVER. Onze speciale aanbiedingen. Onze duurzame visie MVO. Gidsen per regio. Ontdek Martin's' Hotels.

Contacteer ons