Zoeken naar hotels in leuven belgie

   
   
 
hotels in leuven belgie
De 10 beste hotels in Leuven, België Prijzen vanaf 45.
Hotels en accommodaties in Leuven. Inblauw Exclusive Wellness BB. Inblauw Exclusive Wellness BB ligt op 500 meter van het 16e-eeuwse Arenbergkasteel van KU Leuven in Leuven en biedt een suite met een eigen binnenzwembad en een sauna, evenals een tuin met een.
Goedkope hotels in Leuven Beste promo's.'
Of je nu op zoek bent naar een chique plek of een handig hotel voor de volgende zakenreis, wij hebben de juiste hotel arrangementen in Leuven voor je. Wil je een hotel boeken en vandaag nog in Leuven arriveren? We hebben ook tal van last minutes in Leuven. Ontdek ons brede aanbod aan hotels in Leuven en reserveer veilig en snel!
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven.
Gesitueerd aan de stadsrand van Leuven bent u net zo snel in het stadscentrum als in de vrije natuur. Oh ja, we zijn bovendien gevestigd in een erkend stiltegebied middenin van UNESCO werelderfgoed. Gratis High Speed Wifi. Leuven, eeuwenoud, springlevend!
Logies Visit Leuven.
Alfons Smetsplein 7. Jean-Baptiste Van Monsstraat 9. Graaf De Grunnelaan 6. The Fourth Hotel. Grote Markt 5. The Lodge Hotel. Theater Hotel Hotel. Trumpet House Vakantiewoning. Iets mis met deze pagina? Naamsestraat 3, 3000 Leuven. T 016 20 30 20.
DE 10 BESTE hotels in Leuven 2018 met prijzen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Hotels in de buurt van University Library Bell Tower. Hotels in de buurt van Great Market Square Grote Markt. Hotels in de buurt van Leuven Train Station. Hotels in de buurt van M Museum Leuven.
Hotels in Leuven Vind vergelijk geweldige aanbiedingen op trivago. trivago. trivago. trivago.
The Leuven Institute For Ireland In Europe. Spacious House In A Farm, Located In The Bucolic Region Of Voeren. Charming House Located On A Farm On The Dutch-Belgian Border. Hotels in Brussel 1711 hotels vanaf 22. Hotels in Antwerpen 527 hotels vanaf 39.
De 10 beste hotels in de buurt van Katholieke Universiteit Leuven.
Hotels in de buurt van Botanical Garden Kruidtuin. Hotels in de buurt van University Library Bell Tower. Hotels in de buurt van Great Market Square Grote Markt. Hotels in de buurt van Leuven Train Station. Hotels in de buurt van M Museum Leuven.
Martin's' Klooster Officiële website 4 hotel Leuven, BelgiëMartins Hotels.
U kunt er op de oevers van de Dijle gezapig ontspannen op de terrasjes en de mooi aangelegde tuinen. Het is de ideale uitvalsbasis om Leuven te ontdekken: de universiteitsstad, de historische sites, de rijke cultuur en de levenskunst die eigen is aan de stad, vooral als de zon van de partij is. Als u een uitzonderlijke locatie zoekt voor uw seminaries en vergaderingen, dan zit u goed bij ons. Martins Klooster beschikt over een conferentiecentrum en drie vergaderzalen met de modernste apparatuur en alle nodige comfort. Martins Klooster kreeg in 2012 het EMAS en het ISO 14001-kwaliteitslabel en in 2014. De Groene Sleutel voor zijn vooruitstrevend milieumanagement. Uit eten gaan. Een reservering annuleren. Een partijtje golfen. Vergaderen in stijl. Bijwerken uw profiel. Schrijf in op onze nieuwsbrieven. MEER WETEN OVER. Onze speciale aanbiedingen. Onze duurzame visie MVO. Gidsen per regio. Ontdek Martin's' Hotels.

Contacteer ons