Resultaten voor stadhuis leuven openingsuren

   
   
 
stadhuis leuven openingsuren
Nieuwe openingsuren deelgemeentehuizen Leuven Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Nieuwe openingsuren deelgemeentehuizen. 02/05/2010 om 1124: door Isabel Van Tendeloo Print Corrigeer. Leuven Vanaf 1 mei is de dienst bevolking in de deelgemeentehuizen van Kessel-Lo, Wilsele en Heverlee alleen nog open op donderdag van 14 tot 20 uur.
Stadhuis.
Facebook instagram Twitter. Het historische stadhuis is dé trots van Leuven. Het is bovendien één van de bekendste gotische stadhuizen ter wereld. De eerste steen werd gelegd in 1439. De bouw duurde dertig jaar en kende drie bouwmeesters. Sinds de verhuis van de stadsdiensten eind 2009 wordt het stadhuis enkel nog gebruikt voor plechtigheden.
Stadskantoor Leuven Leven in Leuven.
De vorige gebouwen in de Boekhandelstraat worden verkocht. Het stadhuis zal vooral gebruikt worden voor huwelijken en dergelijke. Er komt een onthaal waar men je snel kan doorverwijzen naar het juiste loket. Men voorziet snelbalies voor eenvoudige zaken zoals het regelen van een volmacht bij verkiezingen. Themaloketten groeperen gerelateerde onderwerpen zodat het gemakkelijker is om het juiste loket te vinden. Geschreven door Dries Verachtert en gepost op 12 oktober 2008 onder Bouwprojecten, Stadsdiensten. Deze post werd getagd met stad leuven, stadskantoor. Er zijn 7 reacties op dit artikel. Er zijn 7 reacties op Stadskantoor Leuven. on oktober 15th, 2008 at 2107.: de rondleiding in het nieuwe stadskantoor van de stad Leuven hebben we ook een aantal fotos. on november 23rd, 2009 at 1828.: mag er op zaterdag door bezoekers niet geparkeerd worden in de ondergrondse parking van het stadskantoor? on november 23rd, 2009 at 1929.: @Vanrijckeghem: dat betwijfel ik eerlijk gezegd, maar dat kan je wel navragen bij het stadskantoor zelf: secretariaat@leuven.be of tel. 016 27 20 00. on september 8th, 2011 at 103.: waar vindt ik de openingsuren van het stadskantoor.
Openingsuren Stadhuis Leuven in Grote Markt 9 te 3000 Leuven Musea openingsuren.info.
Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren. Met een account kunt u ook stemmen en reageren op winkels en bedrijven. Openingsuren van Stadhuis Leuven. Dit bedrijf werkt mogelijk enkel op afspraak. Raadpleeg de bedrijfsinfo voor meer details.
Stadhuis mijnLeuven.
Daarom maken ze graag plaats voor een nieuwe lichting jonge ondernemers die op zoek zijn naar plek en ondersteuning in het hartje van Leuven. Ben jij zo'n' jonge ondernemer en ben je uitgekeken op je eigen bureau? Mag je werkplek meer zijn dan die 3m in je slaapkamer? Solliciteer dan voor een vaste stek in de coworking space! In ruil voor 50 per maand krijg je een professionele werkplek tussen gelijkgezinde DAK-bewoners, mag je rekenen op individuele coaching, workshops én gesprekken met experts. Meer info nodig? Mail dan naar zoe@mijnleuven.be. Je kandidaat stellen doe je door hieronder je businessidee of het werk dat je wil verwezenlijken op papier te zetten en duidelijk te vermelden hoeveel ruimte je nodig hebt en hoever je al in je proces staat. Ik wil graag coworken in STADHUIS! Adres en openingsuren.

Contacteer ons