Meer resultaten voor uitgaan in leuven

   
   
 
uitgaan in leuven
Uitgaan in Leuven Citytrip bestemmingen Citytrip.
Het Depot is niet alleen een concertzaal, waar je tal van concerten kan bijwonen, maar het is ook gangmaker voor talrijke muzikale initiatieven in de streek, zoals diverse cursussen, workshops en masterclasses die je er kunt volgen. 3000 Leuven Web. Uitgaan The Capital.
Een nacht uitgaan in LEUVEN.
Een nacht uitgaan in LEUVEN. 28/04/2015 // Categorie: Uitgaan. Het is knus in je eigen studentenstad. Iedereen kent jou en jij kent overal de weg. Je stamcafé, je vaste bakker, je favoriete pizzaboer, al je vrienden en uiteraard ook de adresjes waar je het nachtleven induikt.
Discotheken Leuven goudengids.be.
Maandag 1400: 1900.: 11 Pigeon d'Or.' Tiensesteenweg 2, 3001 Heverlee Leuven. Léon Schreursvest 1, 3001 Heverlee Leuven. 13 Faculty Club. Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven. Maandag 1200: 1430.: Diet in the Box. Bezoek onze webpagina. Kriekenbergweg 20, 3010 Kessel-Lo Leuven.
Leuke dingen doen in Leuven: de attracties en uitgaan.
Adres: Vuurkruisenlaan 4, 3000 Leuven. De bieren en brouwerijen van Leuven. Uitgaan in Leuven. Leuven is een echte studentenstad en u kunt er dan ook goed uitgaan. De Oude Markt wordt niet voor niets de langste toog van Europa genoemd.
Uitgaan in Leuven? Dit zijn de basisregels VTM NIEUWS.
In Leuven is woensdag een campagne gelanceerd tegen alcoholmisbruik. Initiatiefnemers zijn de stad Leuven, de KU Leuven, de politie, de studentenorganisatie LOKO en de horeca. Na de campagne met betrekking tot gehoorschade enkele maanden geleden is dit de tweede Barcode-campagne op initiatief van de horeca waarmee ze wil sensibiliseren rond een aantal basisregels bij het uitgaan.
De 5 beste uitgaansgelegenheden in Leuven TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van pentahotel Leuven. Activiteiten in de omgeving van Park Inn by Radisson Leuven. Activiteiten in de omgeving van Ibis Leuven Heverlee. Activiteiten in de omgeving van Novotel Leuven Centrum. Activiteiten in de omgeving van Ibis Budget Hotel Leuven.
19 cafés met karakter die iedereen in Leuven zou moeten kennen.
Ge zijt van t Stad als ge deze 23 cafés kent. Loving Leuven: dit is een perfecte dag in Leuven City. Landbouw en geneeskunde plaatsen UGent en KULeuven in top-100 beste uniefs. KU Leuven wil slecht scorende studenten na eerste jaar al verbieden om voort te studeren.
Leuven Nightlife.
In samenwerking met Visit Leuven Plan your trip. Toon op kaart. Leuven in 24u/48u. Zien doen 11. Bereikbaarheid vervoer 4. Leuven Bierstad 25. Ik houd van cultuur Verborgen juwelen. Gids is bijgewerkt: 2018-06-19. Mede door de aanwezigheid van de studenten, is het uitgaansleven behoorlijk goed ontwikkeld.
Party of fuif, Leuven UiT in Vlaanderen.
Van 17 april 2018 tot 23 oktober 2018. Leuven, Stadhuis Leuven. Party of fuif. Van 3 maart 2018 tot 1 december 2018. Kessel-Lo, Het Holebihuis Café Rocco. Party of fuif. 1-6 van 6 resultaten. Ontvang een e-mail als er nieuwe resultaten zijn. Bewaar deze zoekopdracht. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in.

Contacteer ons